Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης
Περιφέρεια Αττικής

Τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής επισκέφθηκε ο υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης

Στο πλαίσιο των επισκέψεων που πραγματοποιεί σε όλη την Αττική ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης επισκέφθηκε τις υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Ο Γ. Πατούλης είχε την ευκαιρία να ενημερωθεί από τους εργαζόμενους για το έργο τους, καθώς και για τα προβλήματα που τους απασχολούν τόσο σε εργασιακό, όσο και σε υπηρεσιακό επίπεδο.

Μεταξύ άλλων οι εργαζόμενοι αναφέρθηκαν, σύμφωνα με ανακοίνωση του συνδυασμού Νέα Αρχή για την Αττική, σε ζητήματα που αφορούν στην έλλειψη προσωπικού, στην ανάγκη να σταματήσει η εκχώρηση αρμοδιοτήτων στον ιδιωτικό τομέα, στην ανάγκη εξασφάλισης επαρκούς κρατικής χρηματοδότησης για επιπλέον μόνιμο προσωπικό. Επίσης, αρκετοί εξέφρασαν, όπως ενημερώνει ο συνδυασμός, τις αντιρρήσεις τους στη σχεδιαζόμενη αγορά κτηρίου στο Περιστέρι προκειμένου να στεγαστούν όλες οι υπηρεσίες της Περιφέρειας.

Ο Γ. Πατούλης, με αφορμή την επίσκεψή του στις υπηρεσίες της Περιφέρειας, προχώρησε στην παρακάτω δήλωση:

«Οι πολίτες αναζητούν, πέρα από κόμματα και ιδεολογίες, ανθρώπους που θα είναι σε θέση να οδηγήσουν την Αττική στην Ανάπτυξη, ανθρώπους που θα δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις να μείνουν τα νέα παιδιά στον τόπο τους.

»Ως αυριανός περιφερειάρχης Αττικής θα συνεργαστώ στενά με όλο το ανθρώπινο δυναμικό της Περιφέρειας Αττικής προκειμένου να πετύχουμε όλοι μαζί το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για τους πολίτες τις Αττικής.

»Για μένα αποτελεί ουσιαστική και ειλικρινή δέσμευση ότι θα είμαι περιφερειάρχης όλων των πολιτών, αλλά και όλων των εργαζομένων. Από τη μέχρι τώρα πορεία μου στην Αυτοδιοίκηση, έχω αποδείξει ότι πάντα επέλεγα τον δρόμο της συνέπειας και της ευθύνης. Αυτό θα συνεχίσω να κάνω. Όλοι μαζί, νέα διοίκηση και εργαζόμενοι θα σηκώσουμε τα μανίκια και θα δουλέψουμε σκληρά για να αλλάξουμε την Αττική μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet