Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 31/3
Περιφέρεια Αττικής

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής στις 31/3

Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής την Πέμπτη 31 Μαρτίου 2016, στις 15:30, στο αμφιθέατρο του υπουργείου Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού (Αναστάσεως 2 και Τσιγάντε, στον Δήμο Παπάγου-Χολαργού).

Στην ημερήσια διάταξη θα συζητηθούν τα ακόλουθα θέματα:

  1. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ολοκλήρωση Οριστικού Δικτύου Αποχέτευσης Ακαθάρτων Δήμου Καισαριανής», συνολικού προϋπολογισμού 3.250.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  2. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Καισαριανής για το έργο «Βελτίωση και αναβάθμιση της διαμόρφωσης δύο παιδοτόπων στον Δήμο Καισαριανής» συνολικού προϋπολογισμού 189.545,69 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  3. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Καισαριανής για το έργο «Επισκευή 2ου Δημοτικού Σχολείου Καισαριανής», συνολικής δαπάνης 127.188,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  4. Έγκριση σύναψης και όρων της Προγραμματικής Σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Δάφνης – Υμηττού για το έργο: «Ανακατασκευή Παιδικού Σταθμού (πρώην ΠΙΚΠΑ)», συνολικού προϋπολογισμού 1.660.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  5. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Διαμόρφωση οδών πέριξ παιδικών χαρών σε οδούς ήπιας κυκλοφορίας Δήμου Ηλιούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 150.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  6. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηλιούπολης για την εκτέλεση του έργου με τίτλο: «Ασφαλτοστρώσεις οδών Δήμου Ηλιούπολης», συνολικού προϋπολογισμού 750.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  7. Έγκριση όρων και σύναψης σχεδίου προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών για τη σύνταξη μελέτης με τίτλο: «Μελέτη και προετοιμασία φακέλου για την επισκευή – συντήρηση – αναπαλαίωση κτηρίου στην οδό Αγίας Φιλοθέης αρ. 19 που θα στεγάσει το Ίδρυμα Ποιμαντικής Επιμόρφωσης της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών», συνολικού προϋπολογισμού 94.956,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ερμ. Κυπριανίδου).
  8. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Αιγάλεω για το έργο «Παρεμβάσεις σε υφιστάμενες αθλητικές εγκαταστάσεις του Δήμου Αιγάλεω για την πιστοποίηση της καταλληλότητάς τους – Δημοτικό Στάδιο “Σταύρος Μαυροθαλασσίτης”» συνολικού προϋπολογισμού 202.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Σπ. Τζόκας).
  9. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Κερατσινίου – Δραπετσώνας για το έργο «Ανακατασκευή μπετόδρομων Δήμου Κερατσινίου Δραπετσώνας», συνολικού προϋπολογισμού 199.782,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Β. Λάσκαρη-Κρασοπούλου).
  10. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Κορυδαλλού για την εκτέλεση του έργου (παροχή υπηρεσίας) με τίτλο: «Επισκευές και συντηρήσεις παιδικών χαρών Δήμου Κορυδαλλού», συνολικού προϋπολογισμού 189.992,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Β. Λάσκαρη-Κρασοπούλου).
  11. Ορισμός νέου μέλους στην Κοινή Επιτροπή Παρακολούθησης Προγραμματικής Σύμβασης του έργου «Ασφαλτόστρωση οδών στον Δήμο Κερατσινίου – Δραπετσώνας» (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Β. Λάσκαρη-Κρασοπούλου).
  12. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη μελέτη «Ολοκληρωμένη παρέμβαση στην περιοχή των οδών Μελίνας Μερκούρη και Κηφισίας στο Ηράκλειο Αττικής μέσω της υπογειοποίησης των εν λόγω οδών» συνολικού προϋπολογισμού 615.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  13. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη μελέτη «Μελέτη τροποποίησης Λεωφόρου Ηρακλείου» συνολικού προϋπολογισμού 59.987,92 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Γ. Καραμέρος).
  14. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας για το έργο «Συντήρηση Οδοποιίας στο ΒΙΟΠΑ – ΒΙΠΑ» συνολικού προϋπολογισμού 100.000,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  15. Έγκριση σύναψης και όρων προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Αττικής και Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας για το έργο «Ολοκλήρωση εξωτερικού και εσωτερικού δικτύου ύδρευσης Οικισμού Πανοράματος Δήμου Μάνδρας – Ειδυλλίας», συνολικού προϋπολογισμού 1.746.600,00  ευρώ (συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ) (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Ι. Βασιλείου).
  16. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης έως του ποσού των 43.900,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τη συντήρηση – υποστήριξη του Πληροφοριακού Συστήματος Εφαρμογών Υποστηρικτικών Λειτουργιών της Περιφέρειας Αττικής για περίοδο ενός (1) έτους (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Π. Αθανασιάδης).
  17. Έγκριση αιτημάτων πρόσληψης τακτικού προσωπικού για το έτος 2016 και έγκριση σχετικής πίστωσης (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ελ. Τασούλη-Γεωργιάδου).
  18. Έγκριση πρόσληψης ασκούμενων δικηγόρων στην Περιφέρεια  Αττικής και έγκριση σχετικής πίστωσης (εισηγήτρια η αντιπεριφερειάρχης Ελ. Τασούλη-Γεωργιάδου).
  19. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 14.000,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για την αγορά βιβλίων για τα σχολεία της α/βάθμιας εκπαίδευσης σχετικά με την οδική ασφάλεια και την οικολογική μετακίνηση (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αντ. Γάκης).
  20. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 5.500,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τη συνδιοργάνωση με την επιστημονική ομάδα EDUCARTOON σε συνεργασία με το Εθνικό Δίκτυο Κυκλοφοριακής Αγωγής της Διεύθυνσης Π.Ε. Ν. Σερρών, του Πανελλήνιου Μαθητικού Διαγωνισμού «Χρήση του δρόμου. Είναι στο χέρι σου – Αύριο εγώ θα οδηγώ» (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αντ. Γάκης).
  21. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 7.000,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τη συνδιοργάνωση με τον οργανισμό  REACTION της Ενημερωτικής Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας «Χρήση Κινητού Τηλεφώνου κατά τη διάρκεια της οδήγησης» (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αντ. Γάκης).
  22. Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης ποσού 11.500,00 ευρώ (πλέον ΦΠΑ) για τη συνδιοργάνωση με την εθελοντική  ομάδα ΚΟΥΡΟΣ ΜΕΓΑΡΩΝ  της εκστρατείας «Μαθαίνω να κυκλοφορώ – Σέβομαι τον συνάνθρωπο» (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Αντ. Γάκης).
  23. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Α. Λιόσια του Δήμου Φυλής, ημέρα Πέμπτη, της Ζ΄ Αττικής (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  24. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Α. Λιόσια Ζωφριά του Δήμου Φυλής, ημέρα Τετάρτη, της Ζ΄ Αττικής (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  25. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Ελευσίνας του Δήμου Ελευσίνας, ημέρα Δευτέρα, της Ζ΄ Αττικής (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  26. Χωροθέτηση λαϊκής αγοράς Σπάτα του Δήμου Σπάτων – Αρτέμιδος, ημέρα Πέμπτη, της Ζ΄ Αττικής (εισηγητής ο περιφερειακός σύμβουλος Στ. Κοροβέσης).
  27. Τροποποίηση της υπ΄ αριθμ. 45/2016 απόφασης του Περιφερειακού Συμβουλίου με θέμα «Έγκριση σκοπιμότητας και δαπάνης για προμήθειες της Περιφέρειας Αττικής έτους 2016» (εισηγητής ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Καραμάνος).

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet