Για «κομμουνιστικό τραμπουκισμό»(!) κατηγορεί τον Α. Νεφελούδη ο δήμαρχος Πεντέλης
Πρόσωπα

Για «κομμουνιστικό τραμπουκισμό»(!) κατηγορεί τον Α. Νεφελούδη ο δήμαρχος Πεντέλης

Ως «κομμουνιστικό τραμπουκισμό» χαρακτήρισε ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, την απόφαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας, Ανδρέα Νεφελούδη, να «μπλοκάρει» την απόφαση του Δ.Σ. του ΕΦΚΑ (Ενιαίος Φορέας Κοινωνικής Ασφάλισης) για την παραχώρηση στον Δήμο χώρου στο Νοσηλευτικό Ίδρυμα Εμπορικού Ναυτικού (ΝΙΕΝ), προκειμένου να μεταφέρει εκεί τη λαϊκή αγορά της Νέας Πεντέλης.

Μιλώντας σε συγκέντρωση κατοίκων στη Ν. Πεντέλη, ο δήμαρχος, αναφερόμενος στην παρέμβαση του κ. Νεφελούδη, είπε χαρακτηριστικά: «[…] Βρε παιδιά κάτι δεν θα πρέπει να έχει κάποιος για να σας κυβερνήσει, για να μας κυβερνήσει; Για να μην μπαίνουμε σε αυτή τη διαδικασία που μπαίνουμε σήμερα, να έρχεται ο μετακλητός υπάλληλος να μας λέει, ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι είστε άχρηστοι όλοι, ΕΦΚΑ, δήμος, εγώ είμαι έξυπνος, αυτός δεν είναι κομμουνιστικός τραμπουκισμός;».

[Δείτε τη δήλωση σε απόσπασμα από βίντεο που ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Λευτέρης Κοντουλάκος].

Στην ίδια συγκέντρωση, σε μια άλλη αποστροφή του λόγου του, ο κ. Στεργίου ανέφερε: «Αντιπαρερχόμεθα ίντριγκες, διαπλοκές, διορισμούς για την εξουσία, κομματοκεντρικές παρεμβάσεις παραγοντίσκων, γιατί ο τόπος μας και το αύριό του μετράει».

Και βέβαια, είχε προηγηθεί επιστολή του δημάρχου στον πρωθυπουργό για το ίδιο θέμα, την οποία τιτλοφόρησε με τίτλο «Ανεύθυνη Λειτουργία», «φωτογραφίζοντας» και πάλι την παρέμβαση του γενικού γραμματέα του υπουργείου Εργασίας.

Θα έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το πώς θα αντιδράσει σε όλα αυτά ο κ. Νεφελούδης, που πλην των άλλων είναι και κάτοικος Μελισσίων, κοντά στον χώρο όπου ο Δήμος επιδιώκει να λειτουργήσει τη λαϊκή αγορά της Ν. Πεντέλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet