Αγιασμός στο νεοαποκτηθέν σχολικό όχημα του ΚΟΙΠΑΠ
Κοινωνία

Αγιασμός στο νεοαποκτηθέν σχολικό όχημα του ΚΟΙΠΑΠ

Αγιασμός στο νεοαποκτηθέν σχολικό όχημα για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών Λυκόβρυσης – Πεύκης τελέστηκε σήμερα το πρωί, Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016, στον προαύλιο χώρο του ΚΟΙΠΑΠ, στο πρώην δημαρχείο Λυκόβρυσης.

Ο δήμαρχος Τάσος Μαυρίδης, ο οποίος έδωσε το «παρών» στον αγιασμό δήλωσε σχετικώς: «Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί σήμερα επιτέλους ένα όνειρο των παιδιών, των γονιών τους, αλλά και του εκπαιδευτικού προσωπικού του Δήμου γίνεται πραγματικότητα. Ο Δήμος μας μετά από πολλές και επίπονες προσπάθειες, αποκτά επιτέλους ένα σχολικό λεωφορείο για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των μαθητών του. Το νέο σχολικό λεωφορείο έχει ειδικές προδιαγραφές ασφαλείας για παιδιά ηλικίας έως 5 ετών και πληροί όλα τα προαπαιτούμενα των ευρωπαϊκών κανόνων ασφαλείας. Οι μαθητές των παιδικών σταθμών του δήμου μας θα μεταφέρονται με σιγουριά από και προς τους παιδικούς σταθμούς προσφέροντας τους υπηρεσίες υψηλής ποιότητας».

Ο πρόεδρος του ΚΟΙΠΑΠ Αντώνης Τσελέντας δήλωσε: «Ευχαριστώ τον δήμαρχο κ. Μαυρίδη για την υποστήριξή του, αλλά και όλο το Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ, όπως και τους εργαζόμενους στο Τμήμα Προμηθειών και την Τεχνική Υπηρεσία, για τη συμβολή τους σε αυτό το σημαντικό επίτευγμα».

Ο αγιασμός τελέστηκε παρουσία μελών του Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ, της διευθύντριας των παιδικών σταθμών κας Βαρδάκου, του αντιδημάρχου Τεχνικών Υπηρεσιών και Περιβάλλοντος Ευαγγ. Παπανικολάου, του προέδρου της Πρωτοβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Χρ. Φωτίδη, του προέδρου της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Μαρμαγγιόλη, του δημοτικού συμβούλου και μέλους Δ.Σ. του ΚΟΙΠΑΠ κ. Αγγελόπουλου και δημοτών.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet