Θα… Φυσήξει Κόντρα για το «Da Vinci» στο Δημ. Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής
Κοινωνία

Θα… Φυσήξει Κόντρα για το «Da Vinci» στο Δημ. Συμβούλιο Αγ. Παρασκευής

Την ανάκληση της άδειας του κέντρου «Da Vinci», «προκειμένου το κτήμα Σιστοβάρη να περάσει στα χέρια των κατοίκων της Αγίας Παρασκευής», ζητεί η δημοτική κίνηση Φυσάει Κόντρα, με αφορμή τη συζήτηση του θέματος στην προσεχή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, την Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2017. Μάλιστα, οι εκπρόσωποί της ζητούν από τους κατοίκους της πόλης να κάνουν αισθητή την παρουσία του στη συγκεκριμένη συνεδρίαση, προκειμένου να υποστηρίξουν το αίτημά τους.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η δημοτική κίνηση αναφέρει:

Tην Πέμπτη 26/01, στις 4.00μ.μ. συζητείται στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα του κτήματος Σιστοβάρη και της άδειας του DA VINCI. Η ιστορία είναι γνωστή, μια ιστορία εμπρευματοποίησης, αυθαιρεσιών και καταπατήσεων. Μετά την αυθαίρετη κατεδάφιση της βίλας από τον εργολάβο, η γνωμοδότηση του εντεταλμένου δικηγόρου είναι ξεκάθαρη, ο Δήμος μπορεί ν ανακαλέσει την άδεια λειτουργίας. Είναι το πρώτο, αναγκαίο βήμα για να περάσει ο χώρος στα χέρια των κατοίκων της πόλης μας.

Ως ΦΥΣΑΕΙ ΚΟΝΤΡΑ θεωρούμε ότι δεν πρέπει να υπάρξει καμιά χρονοτριβή. Το Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης πρέπει να καταλήξει σε απόφαση και να ξεκινήσουν οι διαδικασίες, ανοίγοντας ταυτόχρονα τη συζήτηση για την αξιοποίηση του χώρου με κριτήριο τις ανάγκες των κατοίκων. Αυτή τη θέση θα υποστηρίξουμε με τον εκπρόσωπό μας, αυτή τη θέση καλούμε να υποστηρίξουν οι δημότες και οι δημότισσες της πόλης μας με τη μαζική τους παρουσία.

Όλοι και όλες την Πέμπτη 26/01 στις 4.00μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημαρχείου Αγίας Παρασκευής

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet