Μ. Πατούλη: Ανακοινώσεις νομιμοφροσύνης από έναν… φίλο
Πολιτική

Μ. Πατούλη: Ανακοινώσεις νομιμοφροσύνης από έναν… φίλο

Δεν άφησε αναπάντητη την ανακοίνωση του νέου προέδρου του ΠΕΑΠ του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Γιώργου Καρύμπα, για την παραχώρηση της αίθουσας «Μ. Αναγνωστάκης» («Μπηχτή» Γ. Καρύμπα προς Μ. Πατούλη-Σταυράκη για την αίθουσα) η τέως πρόεδρος του νομικού προσώπου.

Κάνοντας λόγο για «μικροπολιτική καφενείου», η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος και εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, τονίζει ότι ο κ. Γ. Καρύμπας κάνει «πολιτικούς ελιγμούς» που δεν συνάδουν με την «ηθική αντιμετώπιση της πραγματικότητας» και ότι προχωρά σε ανακοινώσεις «νομιμοφροσύνης».

Στη σύντομη σχετική ανακοίνωσή της, η κα Πατούλη-Σταυράκη αναφέρει:

Μαρίνα Πατούλη: «Δεν πειράζει και πάλι φίλοι θα είμαστε»

Η μικροπολιτική «καφενείου» έχει και τα όριά της, ιδιαίτερα όταν εκφράζεται από ανθρώπους που μέχρι σήμερα έχουν δείξει ότι την ακεραιότητα και την υπευθυνότητα του χαρακτήρα τους τη διατηρούν «ψηλά». Εκτός, αν οι άνθρωποι αλλάζουν τόσο εύκολα.

Δεν θα μπω σε ανάλυση των όσων προφορικά μου δήλωσε ο κ. Καρύμπας, σχετικά με την ξεκάθαρη, θετική ανταπόκριση της διοίκησης του ΠΕΑΠ, στις 20 Ιανουαρίου, σε αίτημά μου να πραγματοποιήσω ελεύθερα και δημοκρατικά, χωρίς φυσικά κανένα αντίτιμο, συνέντευξη Τύπου για τα πεπραγμένα 2,5 ετών, που μαζί υπηρετήσαμε.

Ωστόσο, οι «αλλότριες» πιέσεις, όπως φαντάζομαι, που δέχεται καθημερινά τον ωθούν σε ανακοινώσεις «νομιμοφροσύνης». Οι «πολιτικοί» ελιγμοί μέσω κανονιστικών διατάξεων -που κανείς δεν τους αναίρεσε- δεν συνάδει με την ηθική αντιμετώπιση της πραγματικότητας.

Δεν πειράζει και πάλι φίλοι θα είμαστε!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet