Μαθητές & ενήλικες είδαν τον εαυτό τους & τους γύρω μέσω… μιας ταινίας
Πολιτισμός

Μαθητές & ενήλικες είδαν τον εαυτό τους & τους γύρω μέσω… μιας ταινίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα, Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017, στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων  του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Μανόλης Αναγνωστάκης» το διήμερο δωρεάν εργαστήριο με τίτλο «Μαθαίνω τον εαυτό μου καλύτερα με ταινίες μικρού μήκους», που διοργάνωσε η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης.

Το εργαστήριο παρακολούθησαν περί τα 30 άτομα, το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου μαθητές β΄ και γ΄ γυμνασίου και την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου ενήλικες, στους οποίους και δόθηκαν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Ο εισηγητής του εργαστηρίου, Θάνος Τσάπελης, εκπαιδευτικός και πρόεδρος της Κινηματογραφικής Λέσχης Κω, με κατάλληλο τρόπο και μέσω της παρακολούθησης ταινίας μικρού μήκους δημιούργησε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον ανάμεσα σε όσες και όσους έλαβαν μέρος (μαθήτριες, μαθητές, εκπαιδευτικούς κ.ά.) με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων προσωπικής ανάπτυξης.

Η Κινηματογραφική Λέσχη Πεύκης με ανακοίνωσή της ευχαριστεί τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης για την παραχώρηση της αίθουσας «Μανόλης Αναγνωστάκης», την Pizza Fan και το καφέ «Άλιος»α για την ευγενική χορηγία, την εκπαιδευτικό, Ελευθερία Χάρη-Δερμιτζάκη, για την πολύτιμη βοήθεια, και όσες και όσους συμμετείχαν και συνέβαλαν στο καλό αποτέλεσμα του Εργαστηρίου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet