Σε αποκριάτικους ρυθμούς μπήκαν και οι… μεγάλοι Μαρουσιώτες
Κοινωνία

Σε αποκριάτικους ρυθμούς μπήκαν και οι… μεγάλοι Μαρουσιώτες

Σε αποκριάτικους ρυθμούς διασκέδασαν τα μέλη του ΚΑΠΗ Αμαρουσίου, με τη συμμετοχή του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, στον αποκριάτικο χορό που πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία σε κέντρο της πόλης.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές με τα μέλη του ΚΑΠΗ, σημειώνοντας ότι «μέρες όπως αυτές της Αποκριάς είναι ευκαιρία να χαμογελάσουμε, να περάσουμε όμορφα και ξένοιαστα και να αφήσουμε πίσω μας το γκρίζο που μας περιβάλει. Αυτό κάνουμε σήμερα μέσα από τη διοργάνωση αυτής της εορταστικής εκδήλωσης, όλοι μαζί ως μια οικογένεια, με σεβασμό και αγάπη για τους ανθρώπους που μας μεγάλωσαν». Τους παριστάμενους χαιρέτησε, επίσης, η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Ελένη Λέκκα.

Την εορταστική εκδήλωση διάνθισε το χορευτικό τμήμα του ΚΑΠΗ με παραδοσιακούς χορούς, που ξεσήκωσε τους παρευρισκόμενους και όλοι μαζί διασκέδασαν με πολύ κέφι, χορό και τραγούδι.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, η αντιπρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Αικατερίνη Ιωάννου και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Δημήτρης Καρλαύτης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης και Κώστας Βλάχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet