Πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Πρόγραμμα καλοκαιρινής απασχόλησης παιδιών στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Για ακόμα μια χρονιά ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής προσφέρει καλοκαιρινές ημέρες ξεγνοιασιάς, παιχνιδιού, αλλά και μάθησης στους μικρούς Ηρακλειώτες, μέσα από το πρόγραμμα της θερινής απασχόλησης: Καλοκαιρινά Camp 2017, το οποίο υλοποιεί και φέτος η δημοτική επιχείρηση ΚΕΑΕΔΗΑ.

Δημιουργική απασχόληση, άθληση, θεατρικό, αλλά και διαδραστικό παιχνίδι, καθώς και επισκέψεις στη Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης, είναι τα πιο χαρακτηριστικά των όσων έχει προγραμματίσει η ΚΕΑΕΔΗΑ για τα παιδιά για αυτό το καλοκαίρι, σε τρεις περιόδους μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο.

Αναλυτικά τα camp θα διεξαχθούν τις ακόλουθες περιόδους:

  • Α Περίοδος: 19/6 με 30/6
  • Β Περίοδος: 3/7 με 14/7
  • Γ Περίοδος: 17/7 με 28/7

Οι εγγραφές και για τις τρεις περιόδους ξεκινούν από τη Δευτέρα 15 Μαΐου 2017 στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2, 1ος όροφος), ενώ, όπως πάντα, ισχύουν ειδικές εκπτώσεις για τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού. Περισσότερες πληροφορίες καλώντας στον αριθμό τηλεφώνου 210 2756740.

«Αντλώντας εμπειρία από τις επιτυχημένες προηγούμενες χρονιές και την σημαντική προσφορά της ΚΕΑEΔΗΑ σε ό,τι έχει να κάνει με το κοινό όφελος των Ηρακλειωτών, πατάμε σε αυτά που έχτισε η προηγούμενη διοίκηση υπό τον Μάνο Βαβουράκη, και το σύνολο του ανθρώπινου δυναμικού, και προχωράμε ακόμη πιο δυναμικά. Έτσι, φιλοδοξούμε και φέτος να προσφέρουμε όμορφες καλοκαιρινές ημέρες στους μικρούς μας φίλους με πολύ παιχνίδι αλλά και εκπαιδευτικές δράσεις», το μήνυμα του προέδρου της δημοτικής επιχείρησης, Νίκου Μπαρμπούνη.

Πληροφορίες

Μία φορά την εβδομάδα τα παιδιά θα πηγαίνουν για κολύμπι σε πισίνα στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Στα παιδιά προσφέρεται ως δεκατιανό, χυμός, νερό και σάντουιτς. Οι γονείς θα πρέπει να γνωρίζουν ότι δεν υπάρχει ψυγείο, άρα, αν δοθεί επιπλέον φαγητό στα παιδιά, θα πρέπει να μπορεί να διατηρηθεί εκτός ψυγείου.

Οι τόποι συγκέντρωσης θα είναι πέντε:

  • Το Κλειστό γυμναστήριο στην οδό Ζεφύρου 21.
  • Το 2ο Δημοτικό Σχολείο, στην οδό Ευτυχίας και Χρυσανθέμων.
  • Το γήπεδο στην οδό Πρασίνου Λόφου.
  • Το Πολιτιστικό Πολύκεντρο στην οδό Κουντουριώτου και Νεότητας.
  • Ο Τεχνοχώρος Piccadilly, στην οδό Κουντουριώτου 20Α.

Τα παιδιά μπορούν να προσέρχονται στους τόπους συγκέντρωσης από τις 7.00 έως και τις 8.30 και να αποχωρούν από τις 14.00 έως τις 16.00.

Ο τόπος συγκέντρωσης που έχει δηλωθεί, θα ισχύει ως το τέλος της περιόδου και θα είναι ο ίδιος και για την προσέλευση και για την αποχώρηση.

Τα παιδιά θα μετακινούνται με πούλμαν για τις διάφορες δραστηριότητες.

Οι αιτήσεις ξεκινούν και υποβάλλονται στα γραφεία της ΚΕΑΕΔΗΑ (δημαρχείο Ηρακλείου Αττικής, Στ. Καραγιώργη 2, 1ος όροφος) από την Δευτέρα 15 Μάιου και θα διαρκέσουν έως τις 15 Ιουνίου. Εγγραφές μπορούν να γίνουν και για τις τρεις (3) περιόδους.

Μαζί με την αίτηση, υποβάλλεται το σχετικό ιατρικό δελτίο του κάθε παιδιού. Το πιστοποιητικό πρέπει να αναγράφει ότι το παιδί είναι υγιές και μπορεί να συμμετάσχει σε αθλητικές δραστηριότητες.

Τα σχετικά έγγραφα:

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet