Βράβευση του καθηγητή Δ. Κρεμαστινού από τον Σύλλογο των εν Ελλάδι Κασίων
Κοινωνία

Βράβευση του καθηγητή Δ. Κρεμαστινού από τον Σύλλογο των εν Ελλάδι Κασίων

Σε τιμητική εκδήλωση βράβευσης του καθηγητή Καρδιολογίας Δημήτρη Κρεμαστινού για την πολυετή επιστημονική προσφορά του στον τομέα της καρδιολογίας, που διοργάνωσε ο Σύλλογος των εν Ελλάδι Κασίων στο δημαρχείο Αμαρουσίου παρέστη ο δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών, Γιώργος Πατούλης.

Στον χαιρετισμό του ο δήμαρχος Αμαρουσίου, αφού καλωσόρισε τους παριστάμενους στο φιλόξενο Μαρούσι, εξήρε τη σημαντική προσφορά του κ. Κρεμαστινού ως επιστήμονα και ως ανθρώπου στο κοινωνικό σύνολο. «Σήμερα βραβεύουμε τον επιστήμονα, αλλά και τον άνθρωπο κ. Κρεμαστινό για την αξιόλογη προσφορά του στην επιστήμη και στην κοινωνία, που βρίσκεται πάντα δίπλα στους συμπατριώτες του, τους κατοίκους της Κάσου, αλλά και όλων των Δωδεκανήσων. Ο αξιότιμος συνάδελφός μου έχει κερδίσει με την πορεία του ως γιατρός και ως άνθρωπος την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των ασθενών του και της ιατρικής κοινότητας» σημείωσε ο κ. Πατούλης.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου των εν Ελλάδι Κασίων, ιατρός παθολόγος Γιάννης Ζαχαριάδης υπογράμμισε ότι ο κ. Κρεμαστικός στη διαδρομή του ως γιατρός και καθηγητής από όλες τις θέσεις που υπηρέτησε βοήθησε όσους είχαν ανάγκη, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην πρότυπη καρδιολογική μονάδα που ο ίδιος ο κ. Κρεμαστινός δημιούργησε στο «Αττικό» Νοσοκομείο.

Στο έργο και την προσφορά του καθηγητή κ. Κρεμαστινού αναφέρθηκαν επίσης οι καθηγητές Καρδιολογίας Ιωάννης Λεκάκης και Ευστάθιος Ηλιοδρομίτης, καθώς επίσης και ο καθηγητής Ογκολογίας Ιωάννης Καραϊτιανός και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Δωδεκανησιακών Σωματείων, Ιωάννης Φραγκούλης.

Την εκδήλωση συντόνισε η δημοσιογράφος Μαντούλα Παντελάκη, ενώ παραβρέθηκαν, επίσης, η αντιδήμαρχος Δημοσίων Σχέσεων Δήμου Αμαρουσίου, Ρένα Χαλιώτη, ο δημοτικός σύμβουλος Πέτρος Κόνιαρης, ο αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Αιγυπτιωτών Χρήστος Χριστοφίδης, από την Ομοσπονδία Δωδεκανησιακών Σωματείων η επίτιμος πρόεδρος Θεμελίνα Χαραλαμποπούλου, η αντιπρόεδρος, Κατερίνα Βουρεξάκη, η γραμματέας, Σοφία Ηρακλείδου, η αντιπρόεδρος της Δωδεκανησιακής Μέλισσας, Μαρία Νομικαρίου, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ισμαηλίας, Γιώργος Μαρκουλής, και μέλη παροικιακών Δωδεκανησιακών Σωματείων της Αττικής.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet