Αυλαία – «σεισμός» από Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη, Βουλγαράκη
Πολιτισμός

Αυλαία – «σεισμός» από Μαχαιρίτσα, Ζουγανέλη, Βουλγαράκη

Μία μοναδική μουσική βραδιά απόλαυσαν οι χιλιάδες φίλοι του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, όταν οι εξαιρετικές επιλογές των τραγουδιών του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα… συνάντησαν την ανατρεπτική σάτιρα του Γιάννη Ζουγανέλλη και τις γλυκές μελωδίες  της Παυλίνας Βουλγαράκη.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, μία από τις σημαντικότερες προσωπικότητες του σύγχρονου ελληνικού τραγουδιού, ερμήνευσε τραγούδια από τη νέα δισκογραφική δουλειά του «Άλλαξαν πολλά», αλλά και πολλές διαχρονικές επιτυχίες του που αγαπήθηκαν από το κοινό. Με το δικό του μοναδικό τρόπο ο Γιάννης Ζουγανέλης διασκέδασε τους θεατές, χαρίζοντας  άπλετο γέλιο μέσα από τις μοναδικές ερμηνείες του, ενώ η Παυλίνα Βουλγαράκη κέρδισε τις καρδιές τους με τα τραγούδια της.

Ο τρεις καλλιτέχνες ξεσήκωσαν το κοινό, που τους αποθέωσε με το ζωηρό χειροκρότημά του.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, παρακολούθησε μαζί με τους χιλιάδες συμπολίτες τη χαρούμενη αυτή μουσική βραδιά, με την οποία έπεσε  η αυλαία του Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου.

Εκφράζοντας από καρδιάς τα θερμά συγχαρητήρια του προς τους καλλιτέχνες για την απολαυστική συναυλία τους, υπογράμμισε ότι το Μαρούσι θα συνεχίσει να πρωταγωνιστεί στην προαγωγή του πολιτισμού, προαναγγέλλοντας ότι «από τον Σεπτέμβριο νέες πολιτιστικές εκδηλώσεις θα χαρίσουν όμορφες στιγμές ψυχαγωγίας στους συμπολίτες».    

Τη συναυλία παρακολούθησαν επίσης η επικεφαλής του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού ΕΔΔΥΠΠΥ, δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, ο αντιδήμαρχος Βασίλης Κόκκαλης, ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, Νικόλαος Πέππας και οι δημοτικοί σύμβουλοι Δημήτρης ΚαρλαύτηςΔημήτρης Σμυρνής, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, Πέτρος Κόνιαρης, Ελένη Βλάχου-Σταματάκη, Ιωάννης Κοραμπίλης, καθώς και η γνωστή τραγουδίστρια Πόπη Αστεριάδη, πρόεδροι συλλόγων και φορέων της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet