Πέμπτη 19 Ιουλίου 2018

ΣΠΑΠ: Δροσίζουμε τον Κοκκιναρά, ξανακάνουμε το Πεντελικό πράσινο βουνό

0
345 Προβολές

Ο Σύνδεσμος Δήμων για την Προστασία και Ανάπλαση του Πεντελικού (ΣΠΑΠ), συνεχίζοντας την προσπάθεια για την όσο το δυνατόν καλύτερη αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος στο Πεντελικό όρος, διοργανώνει το 4ο Εθελοντικό Πότισμα 2017 στις αναδασωμένες περιοχές, στον Κοκκιναρά Κηφισιάς, σε συνεργασία με τον Δήμο Κηφισιάς και το «Όλοι Μαζί Μπορούμε και στο Περιβάλλον», την Κυριακή 6 Αυγούστου 2017 στις 9:00 π.μ.

Στην πρόσκληση που απευθύνει ο ΣΠΑΠ προς όλους τους πολίτες, προκειμένου να συμμετάσχουν στην περιβαλλοντική δράση, σημειώνεται:

«Η συμμετοχή όλων είναι καθοριστική για την επιβίωση των δενδρυλλίων κατά τους θερμούς καλοκαιρινούς μήνες. Δίνουμε ζωή στα δεντράκια, ολοκληρώνοντας έτσι με επιτυχία το έργο που όλοι μαζί ξεκινήσαμε τον περασμένο χειμώνα και την άνοιξη με την αναδάσωση της συγκεκριμένης περιοχής.»Όλοι μαζί ενώνουμε τις δυνάμεις μας για άλλη μία φορά, ενισχύοντας με τη δυναμική μας παρουσία την προσπάθεια για να ξαναγίνει το Πεντελικό ένα πράσινο βουνό.

Παράλληλα εκπαιδεύουμε τους μικρότερους στη διαδικασία της συντήρησης των μικρών δενδρυλλίων και τους μεταφέρουμε την αγάπη για την προστασία του περιβάλλοντος».

Σημείο συνάντησης: Τέρμα οδού Ξενίας.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες για τη δράση μπορούν να καλούν στους αριθμούς τηλεφώνου 210 6131461 και 210 8033622.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up