Διοίκηση Στεργίου προς Συμπολιτεία: Η εισήγηση για το γήπεδο ψηφίστηκε και από στελέχη σας
Ποιότητα Ζωής

Διοίκηση Στεργίου προς Συμπολιτεία: Η εισήγηση για το γήπεδο ψηφίστηκε και από στελέχη σας

«Απαραίτητο» χαρακτηρίζει τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου στη Νέα Πεντέλη η διοίκηση του Δήμου Πεντέλης, απαντώντας σε ανακοίνωση της παράταξης Συμπολιτεία, η οποία καταλογίζει στον δήμαρχο Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη προσπάθεια να «αυξήσει την περιουσία πολιτικών του φίλων».

Όπως τονίζει η διοίκηση Στεργίου «ο δόλος που της αποδίδεται εξικνείται από προσωπικές εμπειρίες» και τονίζει στην παράταξη της μείζονος μειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο Πεντέλης ότι «με αποχή ή με ψήφο, η εισήγηση εγκρίθηκε και από στελέχη της παράταξης».

Ακολουθεί η απάντηση της διοίκησης Στεργίου:

Η διοίκηση Στεργίου λειτουργεί σύμφωνα με το θεσμικό πλαίσιο της πατρίδας, πάντοτε με δίκαιο και παράδειγμα. Ο δόλος που της αποδίδεται μάλλον εξικνείται από προσωπικές εμπειρίες.

Η διοίκηση Στεργίου θεωρεί τον εκσυγχρονισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου στη θέση «Θάλωσσι» της Δ.Κ. Νέας Πεντέλης, που λειτουργεί μέχρι τώρα, απαραίτητο για τη νεοπεντελιώτικη νεολαία και θα προωθήσει την κατασκευή του, που καθυστερεί από σοβαρές παραλήψεις των προηγουμένων αυτοδιοικητικών διοικήσεων στη Νέα Πεντέλη.

Άλλωστε με αποχή ή με ψήφο, η εισήγησή μας εγκρίθηκε και από στελέχη σας.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet