Μ. Πατούλη: Αδιαφορία της διοίκησης Μαυρίδη για τις αθλητικές ανάγκες της νεολαίας
Αθλητισμός

Μ. Πατούλη: Αδιαφορία της διοίκησης Μαυρίδη για τις αθλητικές ανάγκες της νεολαίας

Πότε θα ολοκληρωθούν τα έργα στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ της Πεύκης ρωτά η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη τη διοίκηση του δημάρχου Τάσου Μαυρίδη.

Η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος κάνει λόγο για «αδιαφορία» από πλευράς διοίκησης του Δήμου για τις αθλητικές ανάγκες της νεολαίας, όπως σημειώνεται στην ακόλουθη ανακοίνωση που εξέδωσε:

Μαρίνα Πατούλη: Καμία επίσημη ενημέρωση για τη διακοπή των εργασιών στο Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης της Πεύκης
Αδιαφορία της διοίκησης του Δήμου για τις αθλητικές ανάγκες της νεολαίας

Σε επιστολή «απόγνωσης» που έλαβε για δεύτερη φορά η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την Unesco Βορείων Προαστίων, εντεταλμένη σύμβουλος Πολιτισμού του ΕΔΔΥΠΠΥ, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη από το ανδρικό τμήμα Μπάσκετ του Α.Ο. Πεύκης ανταποκρίθηκε με θέρμη, τόσο κατά τους θερινούς μήνες όσο και τώρα, στην εξεύρεση των αναγκαίων ωρών προπόνησης για το σωματείο, λόγω της αδικαιολόγητης καθυστέρησης που υπάρχει στην παράδοση του έργου για τη βελτίωση των υποδομών του κλειστού γηπέδου καλαθοσφαίρισης της Πεύκης.

Η διοίκηση του Δήμου δεν έχει ενημερώσει υπεύθυνα έως και σήμερα κανέναν γιατί δεν παραδίδεται το έργο και δεν αποπληρώνεται ο εργολάβος, αν έχει ολοκληρώσει τις απαιτούμενες εργασίες βάσει της προγραμματικής σύμβασης με την Περιφέρεια Αττικής. Αυτή η ανευθυνότητα που επικρατεί γενικώς εξωθεί ιστορικά σωματεία όπως ο Α.Ο. Πεύκης να αναζητεί από μόνος του εφικτές λύσεις για την κάλυψη των αθλητικών του αναγκών, αφού οι διοικούντες του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης αδιαφορούν επιδεικτικά και τους αφήνουν ομολογουμένως «ξεκρέμαστους».

Πρέπει άμεσα η διοίκηση του Δήμου, ο ίδιος ο δήμαρχος, να αρθούν στο ύψος των περιστάσεων και να εξηγήσουν στην αθλητική νεολαία του τόπου μας:

  • Για ποιο λόγο καθυστερούν την πληρωμή του έργου: «Βελτίωση υποδομών στο Κλειστό Γήπεδο Καλαθοσφαίρισης της Δημ. Κοινότητας Πεύκης, (σύμφωνα και με την αναρτητέα απόφαση στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ που κάνει λόγο για τη διακοπή των εργασιών από τον εργολάβο);
  • Γιατί δε βρίσκουν άμεσες λύσεις, ως όφειλαν, στις προπονητικές και λειτουργικές τους ανάγκες;
  • Πότε θα ολοκληρωθούν οι εργασίες και θα είναι λειτουργικό το γήπεδο;
  • Υπό ποιο καθεστώς θα μοιράζονται οι ώρες δίκαια, ισόρροπα και δημοκρατικά;

Η κα Πατούλη έχοντας κατ΄ επανάληψη σταθεί αρωγός στα αθλητικά σωματεία του Δήμου μας, σε κάθε τους ανάγκη, από τον τρόπο μετακίνησης των ομάδων μέχρι την εξεύρεση ωρών προπόνησης σε εναλλακτικά γήπεδα κ.ά. (σε συνεργασία με τις ακαδημίες του Α.Ο. Πεύκης και του ΚΑΟ Λυκόβρυσης), με χαρά δέχθηκε για άλλη μια φορά να συμβάλει και στο αίτημα που δέχθηκε από τον γενικό αρχηγό της ομάδας ανδρικού μπάσκετ του Α.Ο. Πεύκης, Δημήτρη Τσιασιώτη.

Όπως δηλώνει η κα Πατούλη:

«Έχουμε ευθύνη απέναντι στη νεολαία που αγωνίζεται, στους Φορείς Άθλησης, αλλά και σε κάθε κοινωνική ομάδα, ως σύγχρονος Δήμος, ως υπεύθυνοι αιρετοί εκπρόσωποι των πολιτών, να βρίσκουμε άμεσες λύσεις που άπτονται των καθηκόντων μας και συμβάλουν στη βελτίωση των συνθηκών ζωής για όλους.

»Απ΄ την άλλη, είναι λυπηρό που για πολλοστή φορά η διοίκηση του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, ο δήμαρχος και όσοι τον εκπροσωπούν να μας εκπλήσσουν με την αδιαφορία τους και να κρύβονται πίσω από κάθε μεγάλο και μικρό ζήτημα που προκύπτει καθημερινά. Ο τόπος μας χρειάζεται ανθρώπους με όρεξη για δουλειά και αναπτυξιακό όραμα. Δύο βασικά χαρακτηριστικά που απουσιάζουν παντελώς από τη διοίκηση Μαυρίδη.

»Ελπίζουμε το γήπεδο καλαθοσφαίρισης στην Πεύκη να μην πάρει την τροπή του “γεφυριού της Άρτας”, όπως του κολυμβητηρίου στο Ο.Τ. 9 της Λυκόβρυσης, που ακόμα περιμένουμε την τελική του παράδοση και ακολούθως του Δημοτικού Σταδίου της Πεύκης που αναμένουμε με μεγάλη αγωνία την έναρξη των εργασιών ανακατασκευής του εδώ και μήνες!!!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet