Νίκη για νεάνιδες και Α΄ κορασίδες του ΓΣΑΠ
Αθλητισμός

Νίκη για νεάνιδες και Α΄ κορασίδες του ΓΣΑΠ

Νικηφόρες ήταν οι τελευταίες αγωνιστικές αναμετρήσεις της ομάδας των νεανίδων και της Α ομάδας κορασίδων του Γυμναστικού Συλλόγου Αγίας Παρασκευής (ΓΣΑΠ), ενώ η Β ομάδα των κορασίδων το πάλεψε αλλά δεν τα κατάφερε απέναντι στον ΠΑΟ, χάνοντας όμως με μικρή διαφορά.

Τα αποτελέσματα των αγώνων έχουν ως εξής:

Νεάνιδες: ΑΕΝΚ – ΓΣΑΠ: 30–60

Δεκάλεπτα: 4-13, 5-17, 12-11, 9-19

Αήττητη συνέχισε την πορεία της η ομάδα των νεανίδων του ΓΣΑΠ στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας. Τα κορίτσια της Αγίας Παρασκευής είχαν από την αρχή τον έλεγχο του παιχνιδιού απέναντι στην ΑΕΝΚ και κατέκτησαν τελικά τη νίκη με άνεση.

Επόμενος αγώνας τη Δευτέρα 23 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον ΕΦΑΟΖ εντός έδρας (στις 21:45 στο Κοντόπευκο).

ΑΕΝΚ (Κατρά, Πολίτη): Γλυνού, Θωμά 2, Θεοδώρου, Τότση 2, Μουστάκα 4, Καστρινάκη 4, Μέτσο 10, Ανεζύρη 2, Ζερβουλάκου 4, Γιαχνή 2, Αλμέτ.

ΓΣΑΠ (Αργυρίου): Χονδροπούλου, Μπεζαΐτη 4, Πλώτα 3 (1), Αμίτση 4, Χριστοπούλου 1, Σαπαλίδου 13, Κανιαδάκη 9 (1),  Κούκη 13, Δαμουλάκη 9, Χριστοδούλου 4.

 

Κορασίδες Ομάδα Α: ΓΣΑΠ – ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ: 53-08

Δεκάλεπτα: 17-2, 6-2, 16-2, 14-2

Επιστροφή στις νίκες για την Ομάδα Α΄ των Κορασίδων του ΓΣΑΠ, απέναντι στην ΑΕΚ Περιστερίου, έναν «αδύναμο», όπως  αποδείχθηκε από το αποτέλεσμα του αγώνα, αντίπαλο. Κατά τη διάρκεια του αγώνα δόθηκε η δυνατότητα στον προπονητή του ΓΣΑΠ να χρησιμοποιήσει και να δώσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής στις μικρότερες αθλήτριες.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 21 Οκτωβρίου στις 20:00 εκτός έδρας με αντίπαλο τον ΚΑΟ Μελισσίων.

ΓΣΑΠ (Χριστοδούλου): Λούκα, Θεοφάνη, Πλώτα, Κυρκοπούλου, Κακοσούρη, Δασκαλοπούλου, Πατσατζή, Κωλέτση, Αλεξάνδρου, Ζανίκα Κ., Γεωργοπούλου, Ζανίκα Χ.

ΑΕΚ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Ληναρά): Ρουμελιώτη, Λεμπέση, Σωτηροπούλου, Μακρή, Ηγουμενίδη, Τσέα, Θόρια, Βολιώτη, Μωρογιάννη.

Κορασίδες Ομάδα Β: ΠΑΟ Β – ΓΣΑΠ Β: 56-50

Δεκάλεπτα: 15-13, 11-11, 15-08, 15-18

Στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής των κορασίδων του Γ΄ ομίλου, το Σάββατο 14 Οκτωβρίου Η η Β Ομάδα Κορασίδων του ΓΣΑΠ έχασαν από τον Παναθηναϊκό με αποτέλεσμα 56-50 σε ένα πολύ δυνατό παιχνίδι με πολλές και δύσκολες ανατροπές του σκορ από τα κορίτσια του ΓΣΑΠ. Ήταν μια πολύ καλή και εξαιρετική εμφάνιση, ειδικά αν κάποιος παρατηρήσει το μεγάλο τελικό σκορ.

Επόμενος αγώνας το Σάββατο 4 Νοεμβρίου εντός  έδρας στις 19:30 με αντίπαλο την ομάδα του ΕΥΝΙΚΟΥ ΓΑΣ Β.

ΠΑΟ Β (Σερτενές): Αθανασοπούλου, Κοκκαλίδη, Κεφαλά Π., Ρηγοπούλου, Παπούγια, Αιβαλιώτη, Ταφμίζη, Κεφαλά Σ., Γιαννοπούλου, Κεφαλά Μ.

ΓΣΑΠ Β (Τορβάς): Στρατηγού, Φυρίγου, Λάμπρου, Βαρλάμη, Χριστοπούλου, Γιαννακού, Μίνκωφ, Μήτση, Λαΐνα, Μακαρουνάκη.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet