Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για τους Βόρειους στη Γ’ ΕΠΣΑ
Αθλητισμός

Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα για τους Βόρειους στη Γ’ ΕΠΣΑ

Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα ήταν ο απολογισμός των ομάδων του Βορείου Τομέα Αθηνών στην 4η αγωνιστική της Γ’ ΕΠΣΑ.

Γ’ Κατηγορία/1ος όμιλος

Διαγόρας Αιγάλεω – Μαρούσι 1-1

Με τον βαθμό της ισοπαλίας έφυγε από το γήπεδο του Αιγάλεω το Μαρούσι, έχοντας αντιμετωπίσει τον Διαγόρα, με τελικό σκορ 1-1.

Η ομάδα των Βορείων Προαστίων, μετά από 4 αγωνιστικές, βρίσκεται στη 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας συγκεντρώσει 4 βαθμούς.

Ελαφρά Ταξιαρχία – Π.Ο. Ψυχικού 0-2

Με δύο γκολ στο δεύτερο ημίχρονο, η ομάδα του Ψυχικού έφυγε με το «τρίποντο» από το γήπεδο της Πεύκης, νικώντας την Ελαφρά Ταξιαρχία και διατηρώντας την πρωτιά στον βαθμολογικό πίνακα του 1ου ομίλου.

Το σκορ για τους φιλοξενούμενους άνοιξε στο 60′ ο Κλέμεντ, ενώ ο Γ. Κοντογιάννης ήταν αυτός που έκανε το τελικό 0-2 στο 85ο λεπτό.

Γ’ Κατηγορία – Βαθμολογία 1ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

Γ’ Κατηγορία/2ος όμιλος

Νεοπεντελικός – Ερμής Ειρ. Ηρακλείου 2-1

Αν κι αιφνιδιάστηκε στο 1ο λεπτό από το αυτογκόλ του Γ. Δαλέκου, ο Νεοπεντελικός κατάφερε να πάει στο ημίχρονο με ισόπαλο αποτέλεσμα, μετά από εύστοχο χτύπημα πέναλτι από τον Κ. Τσάκαλο, στο 44′.

Στο δεύτερο μέρος ο χρόνος κυλούσε χωρίς να υπάρξει αλλαγή στο σκορ, μέχρι το 86′, οπότε ο Αρ. Παπάζογλου λύτρωσε την ομάδα των Βορείων Προαστίων στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Γονιδάκη.

Μετά από αυτή τη νίκη, ο Νεοπεντελικός είναι μόνος πρώτος στον 2ο όμιλο, ενώ ο Ερμής Ειρ. Ηρακλείου ακολουθεί στη δεύτερη θέση.

Γ’ Κατηγορία – Βαθμολογία 2ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

Γ’ Κατηγορία/3ος όμιλος

Ορφέας Αιγάλεω – Κηφισιά 2010 2-2

Η Κηφισιά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία, με σκορ 2-2, στο γήπεδο του Αιγάλεω, απέναντι στον Ορφέα και να διατηρηθεί στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου, έχοντας συγκεντρώσει 10 βαθμούς.

Γ’ Κατηγορία – Βαθμολογία 3ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

Γ’ Κατηγορία/4ος όμιλος

Πανιώνιος Καισαριανής – Ατρόμητος Μεταμόρφωσης 2-3

Νίκη και επιστροφή στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, που πήρε το «διπλό» στο γήπεδο της Νήαρ Ηστ απέναντι στον Πανιώνιο Καισαριανής, με σκορ 2-3.

Με το πρώτο γκολ να μπαίνει από τα… αποδυτήρια (1ο λεπτό με τον Αλ. Αλεξόπουλο), η ομάδα των Βορείων έκανε ιδανικό ξεκίνημα, το οποίο συνέχισε στο 10ο λεπτό ο Σπ. Κακαμπάκος, κάνοντας το 0-2, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος, οι γηπεδούχοι ανέβασαν απόδοση και στο 61′, με τον Ανδρέα Γιαννουλάκη, μείωσαν σε 1-2. Ωστόσο, στο 69′ ο Γ. Στεργιανός πέτυχε το τρίτο γκολ για τον Ατρόμητο Μεταμόρφωσης, διαλύοντας τις όποιες ελπίδες των γηπεδούχων να πάρουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα από τον αγώνα. Το μόνο που κατάφεραν ήταν να μειώσουν σε 2-3 στο 79′, με τον Χαρ. Ντουρμετάκη.

Γ’ Κατηγορία – Βαθμολογία 4ου ομίλου

Πηγή πινάκων: ΕΠΣΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet