Ήττες για ΖΑΟΝ Κηφισιάς και Πεύκης στην 5η αγωνιστική της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών
Αθλητισμός

Ήττες για ΖΑΟΝ Κηφισιάς και Πεύκης στην 5η αγωνιστική της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Με ήττες ολοκληρώθηκε η 5η αγωνιστική της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών για τις ομάδες της Πεύκης και του ΖΑΟΝ.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Πεύκη – Αχαρνής 39-43

Το συγκρότημα της Πεύκης γνώρισε την ήττα στο κλειστό της πόλης από την Αχαρνής με 39-43, κάνοντας μεγάλη «κοιλιά» στη δεύτερη και τρίτη περίοδο, για να βρεθεί 10 πόντους πίσω από την αντίπαλό του. Στο τελευταίο δεκάλεπτο η Πεύκη προσπάθησε να «μαζέψει» τη διαφορά, κάτι που πέτυχε με ένα επιμέρους 11-5, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό για να της δώσει το ροζ φύλλο αγώνα.

Τα κορίτσια των Βορείων Προαστίων βρίσκονται πλέον στην προτελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα με 5 βαθμούς και την επόμενη αγωνιστική (8/11) θ’ αγωνιστούν στο κλειστό του Γουδή απέναντι στον Άγιο Θωμά.

Διαιτητές: Δαλέκος, Υφαντής

Δεκάλεπτα: 17-15, 19-31, 28-38, 39-43.

ΠΕΥΚΗ (Θεμελής): Αργυροπούλου, Μπαλκάμου, Μίχου, Παπαϊωάννου, Ανδριανοπούλου, Γάλλου, Φλίγκου, Νίκα, Δουκίδη, Αυγέρη, Καλπαδάκη.

ΑΧΑΡΝΗΣ (Μουρμούρης): Τσέρο, Γκούτη, Δημητριάδη, Πολιτίδου, Αντώνη, Μαστρογιαννοπούλου, Γαλανοπούλου, Παγώνη, Σαβουλίδου, Γκιζάνη, Περέντη.

ΖΑΟΝ – Παλατιανή 40-54

Εντός έδρας ήττα και για τον ΖΑΟΝ, στο κλειστό «Δ. Βικέλας», που έχασε από την Παλατιανή με σκορ 40-54 και πλέον βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας, με 7 βαθμούς. Η ομάδα της Κηφισιάς, με εξαίρεση το πρώτο δεκάλεπτο, δεν κατάφερε να παρακολουθήσει τον ρυθμό της φιλοξενούμενης ομάδας, που έφθασε εύκολα στην επικράτηση. Την επόμενη αγωνιστική το συγκρότημα των Βορείων Προαστίων θ’ αγωνιστεί στο κλειστό «Μιχ. Μουρούτσος» απέναντι στον ΠΑΟ Θρίαμβο Αθηνών.

Διαιτητές: Δαβιδέλης, Καταγάς

Δεκάλεπτα: 10-9, 17-28, 25-40, 40-54.

ΖΑΟΝ (Μπαρλά, Χράπαλος): Ευαγγέλου, Πατσιώρα, Βουλκίδη, Σούλε, Ανδρεαδέλη, Γκρέμου, Μπασιαδάκη Σ., Σιμάτου, Δερμιτζάκη, Μπασιαδάκη Ι., Σκρέμπου, Πέτση.

ΠΑΛΑΤΙΑΝΗ (Καλαϊτζάκη): Κουτελιέρη, Σωτηρίου, Μανιατά, Βαλάκου, Τσίπρα, Κόκιου, Κουλίζου, Κολοβού, Χριστακοπούλου, Καμαράδου, Κωνσταντινίδου, Αθανασοπούλου.

Η βαθμολογία της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών (5η αγωνιστική)

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής της Β’ ΕΣΚΑ Γυναικών

Πηγή πινάκων: ΕΣΚΑ

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet