Δήμος Πεντέλης: Προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στους δημότες η Συμπολιτεία
Αθλητισμός

Δήμος Πεντέλης: Προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στους δημότες η Συμπολιτεία

Ότι προσπαθεί να προκαλέσει σύγχυση στους δημότες του Δήμου Πεντέλης κατηγορεί τη Συμπολιτεία η διοίκηση του Δήμου, απαντώντας σε ανακοίνωση της πρώτης για το γήπεδο της Νέας Πεντέλης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Δήμος σημειώνεται:

Είναι πραγματικά κουραστική η καθημερινή διαπίστωση των προσπαθειών της Συμπολιτείας πρόκλησης σύγχυσης στους δημότες μας, με δημοσιεύσεις αμφιβόλου ορθότητας και αντικειμενικότητας.

Με μια τετραετή διοίκηση, αποτυχημένη οικονομικά και λειτουργικά, στον πρώην Δήμο Μελισσίων, η Συμπολιτεία δεν δικαιούται να ομιλεί για θέματα που σκόπιμα ή μη αγνοεί.

Ειδικότερα και επί του θέματος ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας ότι:

Το θέμα της τροποποίησης σχεδίου στο Γήπεδο Νέας Πεντέλης, με σκοπό την αναβάθμισή του, με τη διάστρωση με χλοοτάπητα, βρίσκεται σε εξέλιξη σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ταυτόχρονα, επί της γνωμοδότησης τμήματος του ΥΠ.ΕΝ., έχουν αποσταλεί οι απόψεις μας σε συναρμόδιες υπηρεσίες, με τις οποίες αμφισβητούμε τη θέση του, τεκμηριώνοντας κατάλληλα ότι πρόκειται για έκταση κοινόχρηστου χώρου εντός σχεδίου και όχι περιοχή εκτός σχεδίου και προκειμένου να μην υπάρχουν αντικρουόμενες θέσεις της διοίκησής μας για ίδια ή παρόμοια θέματα που αφορούν εκτάσεις «πράσινο εντός σχεδίου- άλσος» σε άλλες γειτονιές του ίδιου σχεδίου για τις οποίες οι θέσεις μας ήδη είναι αποδεκτές.

Το γεγονός ότι με τις διατάξεις του Ν690/48, εντάχθηκε η περιοχή στο σχέδιο, δεν μας υποχρεώνει σε οποιουδήποτε είδους αποζημίωση απαλλοτριούμενων ιδιοκτησιών εντός αυτού.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet