Παρασκευή 25 Μαΐου 2018

«3ος Ανοικτός καφές στην Κηφισιά» τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου

0
170 Προβολές

Η 3η συνάντηση με τίτλο «Ανοικτός καφές στην Κηφισιά: Ιστορίες Επιχειρηματικής Επιτυχίας» θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 στις 18:00 στο Zambri στην Κηφισιά.

3ος Ανοιχτός Καφές στην Κηφισιά

Οι ομιλητές κ. Αιμίλιος Χαλαμανδάρης από την εταιρεία Innoetics, κ.κ. Αλέξανδρος Καραβίτης και Πέτρος Ζιώγας από τη Syncbnb, κα Μαργαρίτα Αθανασίου από την Brainy και κα Εύα Ανυφαντή από τη Memneshow θα μιλήσουν για το πώς γεννήθηκε η ιδέα δημιουργίας της εταιρείας τους και πώς έγινε πραγματικότητα, θα αναφέρουν τις προκλήσεις που συνάντησαν, τη σημερινή πορεία της εταιρείας τους και ποιοι είναι οι στόχοι τους για το μέλλον.

Οι «συνταγές επιτυχίας» εντάσσονται, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου Κηφισιάς, στο πλαίσιο της στρατηγικής προτεραιότητας του Δήμου Κηφισιάς για την Επιχειρηματικότητα και οργανώνονται από τον εντεταλμένο δημοτικό σύμβουλο Επιχειρηματικότητας του Δήμου, Βαγγέλη Αυλήτη.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν και ανοικτή προς κάθε ενδιαφερόμενο και οι συμμετέχοντες θα επιβαρύνονται με ό,τι καταναλώσουν.

Στόχος αυτών των εκδηλώσεων είναι να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης για δυνητικά start ups, αλλά και για γενικό start up networking.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up