Νέα διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου
Κοινωνία

Νέα διανομή φρέσκων ψαριών από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Αμαρουσίου

Tο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αμαρουσίου διένειμε για μια ακόμη φορά φρέσκα ψάρια σε ευπαθείς ομάδες πολιτών, με στόχο, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του Δήμου, κανένας πολίτης να μην στερείται βασικά αγαθά στην καθημερινότητά του.

Η διανομή νωπών αλιευμάτων πραγματοποιείται με πρωτοβουλία του δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, και μέσω της ευγενικής χορηγίας του γενικού διευθυντή της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου, Βασίλη Κατσιώτη.

Τα νωπά αλιεύματα διανεμήθηκαν σε δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου και της Πρόνοιας, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αμαρουσίου, στο Ίδρυμα «Μπορούμε» και σε εργαζόμενους στην Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου.

Θερμές ευχαριστίες προς τον υπεύθυνο της Ιχθυόσκαλας Κερατσινίου κ. Καρτσιώτη απευθύνει, μέσω σχετικής ανακοίνωσης, ο δήμαρχος Γιώργος Πατούλης για την αγαστή, όπως τονίζεται, συνεργασία του με τον Δήμο Αμαρουσίου, καθώς και για την έμπρακτη κοινωνική αλληλεγγύη και προσφορά του προς τον συνάνθρωπο και σημειώνει: «Ο Δήμος Αμαρουσίου υποστηρίζει έμπρακτα με όλες του τις δυνάμεις τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη. Είμαστε δίπλα σε κάθε συμπολίτη μας που μας χρειάζεται και όλοι μαζί μπορούμε να ξεπεράσουμε την κρίση και να βγούμε πιο δυνατοί».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet