Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κοντά στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου
Κοινωνία

Τα Εκπαιδευτήρια Δούκα κοντά στις ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου

Η εβδομάδα προσφοράς των Εκπαιδευτήριων Δούκα ήταν αφιερωμένη στις κοινωνικά ευπαθείς ομάδες του Δήμου Αμαρουσίου. Με ένα μεγάλο όγκο συγκέντρωσης τροφίμων, οι μαθητές των Εκπαιδευτηρίων έδειξαν έμπρακτα την αγάπη τους προς τους συνανθρώπους μας που υποφέρουν.

Η οργάνωση και ο συντονισμός της δράσης πραγματοποιήθηκε από τον πρόεδρο της  Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου, Νίκο Πέππα και την υπεύθυνη του Γραφείου Εθελοντισμού & Νέας Γενιάς, Χριστίνα Γαλανοπούλου.

Καθοριστική υπήρξε και η συμβολή του αντιδημάρχου της Δ/νης Καθαριότητας και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Αμαρουσίου, Βασίλη Κόκκαλη, για τη διάθεση του προσωπικού και του οχήματος προκειμένου να καταστεί δυνατή η ολοκλήρωση της διαδικασίας.

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, συνεχάρη τους καθηγητές, το προσωπικό και τους μαθητές των εκπαιδευτηρίων Δούκα για την προσφορά αγάπης και αλληλεγγύης προς τις ευπαθείς ομάδες του Δήμου, σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι «είναι αξιέπαινες αυτές οι πράξεις προς τους συνανθρώπους μας, καθώς αναδεικνύουν το μεγαλείο ψυχής που πρέπει να μας χαρακτηρίζει τις άγιες ημέρες που έρχονται», προσθέτοντας:

»Στον Δήμο Αμαρουσίου, έχοντας ως πυρήνα την προστασία των συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε οικονομική αδυναμία, συνεχίζουμε να αναλαμβάνουμε πρωτοβουλίες οι οποίες προσφέρουν ανακούφιση εξασφαλίζοντας ένα αξιοπρεπές επίπεδο διαβίωσης.

»Παραμένουμε αρωγός στους πολίτες που έχουν ανάγκη».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet