Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Αριστοτέλης» η Μ. Πατούλη
Αθλητισμός

Στην κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου «Αριστοτέλης» η Μ. Πατούλη

Στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Εξωραϊστικού – Πολιτιστικού και Αθλητικού Συλλόγου Λυκόβρυσης – Πεύκης «Αριστοτέλης» παραβρέθηκε η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης -Πεύκης, πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, την Κυριακή 14 Ιανουαρίου 2018, στην ταβέρνα «Τα Πεύκα».

Η κα Πατούλη συνεχάρη τον πρόεδρο του Συλλόγου «Αριστοτέλης», Ελευθέριο Γιαννουλόπουλο, αλλά και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για τη συμβολή τους στη διαχρονική ανάδειξη της πολιτιστικής και πνευματικής φυσιογνωμίας του Δήμου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά: «Το σκάκι προάγει διαχρονικά τον πνευματικό αθλητισμό στον τόπο μας και είμαστε υπερήφανοι που ο “Αριστοτέλης” εξυψώνει τη Λυκόβρυση και την Πεύκη μέσα από τις διακρίσεις του σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο. Ως πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων πρότεινε παράλληλα τη συνδιοργάνωση διαδημοτικού πρωταθλήματος σκακιού, αναδεικνύοντας τις υψηλές μορφωτικές αρετές του αθλήματος σε κιβωτό έμπνευσης και ανατροφοδότησης της νέας γενιάς».

Η κα Πατούλη συνομίλησε με όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε «η νέα χρονιά να αντλήσει έμπνευση από το σκάκι για να γίνουν οι κατάλληλες κινήσεις “ματ” σε όλα τα επίπεδα με στόχο την ευημερία και ανάπτυξη του Δήμου μας».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet