Αντίδραση Λ. Κοντουλάκου για το λεύκωμα Μελισσίων – Δεν είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τη… γίδα
Πολιτική

Αντίδραση Λ. Κοντουλάκου για το λεύκωμα Μελισσίων – Δεν είμαστε όλοι υπεύθυνοι για τη… γίδα

Δεν πρόλαβε καλά καλά… να στεγνώσει το μελάνι από τις δημοσιεύσεις του «Ε» για επικείμενες νέες «ανταρσίες» στην παράταξη του δημάρχου Πεντέλης, αλλά και για το λεύκωμα Μελισσίων και οι «προσεισμικές δονήσεις» ήδη άρχισαν.

Με αφορμή την ανακοίνωση του συνδυασμού Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή για την απόσυρση, τελευταία στιγμή, ενός κωδικού από την αναμόρφωση του προϋπολογισμού του ΟΠΑΘ (νομικό πρόσωπο του Δήμου Πεντέλης), που αφορούσε στην έκδοση φωτογραφικού λευκώματος για τα 100 χρόνια ιστορίας των Μελισσίων στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (30/1/2018), ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας Λευτέρης Κοντουλάκος έσπευσε να διαχωρίσει τη θέση του.

Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook ο κ. Κοντουλάκος ουσιαστικά επιβεβαιώνει την καταγγελία του συνδυασμού Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, λέγοντας ότι «υπάρχει σύννεφο» πάνω από το λεύκωμα, προσθέτοντας μάλιστα στην όλη… συννεφιά και τον αντίστοιχο κωδικό για ένα ντοκιμαντέρ για τα Βουρλά, που επίσης αποσύρθηκε στην επίμαχη συνεδρίαση.

Μάλιστα, ο δημοτικός σύμβουλος της πλειοψηφίας, αναφερόμενος στον τίτλο του δημοσιεύματος στο «Ε» (Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή: «Με τη γίδα στην πλάτη» πιάστηκε η διοίκηση Στεργίου), συμπληρώνει ότι όποιος «όποιος έχει αυτή τη γίδα, ας την πάει ή στον κρεοπώλη ή ας την φάει!!!.

Ειδικότερα, στην ανάρτησή του ο κ. Κοντουλάκος αναφέρει:

Περί λευκώματος το αφήγημα… δεν συνηθίζω να κρίνω αποφάσεις της διοίκησης του Δήμου Πεντέλης που συμμετέχω (άλλωστε ποιος είμαι εγώ), αλλά δεν μπορώ να ανέχομαι για άλλη μια φορά να μπαίνουμε όλοι στο ίδιο τσουβάλι.

Ναι υπάρχει σύννεφο πάνω από αυτό το λεύκωμα, ναι υπάρχει σύννεφο πάνω από ένα ντοκιμαντέρ για τα Βουρλά, ναι το κόστος είναι 20.000€ έκαστος (και ο γνωστός Λουμίδης στον καφέ του)… όμως όλα αυτά έχουν υπεύθυνο (σίγουρα), έχουν κάποιο όργανο που τα ψήφισε και δεν γίνεται να ανεχόμαστε πια οι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν τα ψηφίζουμε αυτά να μπαίνουμε κάτω από τίτλους «Πιάστηκε με τη γίδα στην πλάτη η διοίκηση ΣΤΕΡΓΙΟΥ».

Όποιος έχει αυτή τη γίδα, ας την πάει ή στον κρεοπώλη ή ας τη φάει!!!

Όλα έχουν και ένα όριο!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet