Υποψήφιος πρόεδρος του ΠΣΑΤ ο Γ. Θεοδωρακόπουλος
Αθλητισμός

Υποψήφιος πρόεδρος του ΠΣΑΤ ο Γ. Θεοδωρακόπουλος

Υποψήφιος για τη θέση του προέδρου του Πανελληνίου Συνδέσμου Αθλητικών Συντακτών (ΠΣΑΤ) θα είναι ο δημοτικός σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, πρώην δήμαρχος Πεύκης, Γιάννης Θεοδωρακόπουλος.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, ο κ. Θεοδωρακόπουλος έθεσε υποψηφιότητα «ανταποκρινόμενος στην προτροπή πολλών αθλητικών συντακτών, παλαιών και νέων». Τη θέση αυτή είχε υπηρετήσει και πριν από την εκλογή του ως δημάρχου Πεύκης την περίοδο 2007-2011.

Ο κ. Γιάννης Θεοδωρακόπουλος ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του στους συναδέλφους του, μαζί με τις βασικές αρχές του προγράμματός του, κατά τη γενική συνέλευση του Συνδέσμου, που έγινε στην αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών).

«Ο αθλητισμός διαδραματίζει ιδιαίτερο ρόλο στη διαπαιδαγώγηση των νέων και εμείς οι αθλητικοί συντάκτες έχουμε καθήκον να το προσέξουμε πολύ. Είμαστε οι πρώτοι δάσκαλοι των παιδιών και για τις αξίες της Αθλητικής Παιδείας και για τη χρήση της ελληνικής γλώσσας» τόνισε.

«Όπως πάντα θα λειτουργήσω ενωτικά και συναινετικά. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε και να πάμε μπροστά, ιδιαίτερα σε αυτές τις πολύ δύσκολες εποχές όχι μόνο για τη δημοσιογραφική οικογένεια, αλλά και για ολόκληρη τη χώρα. Και σε αυτή την προσπάθεια δεν περισσεύει κανένας» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet