Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018

Ημερίδα Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη στεφανιαία νόσο

0
354 Προβολές

Οι καρδιακές παθήσεις συνεχίζουν να είναι από τις κορυφαίες αιτίες θανάτου τόσο στη χώρα μας, όσο και παγκοσμίως. Για αυτόν τον λόγο ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής θέτει προς συζήτηση τη στεφανιαία νόσο και καλεί διακεκριμένους επιστήμονες προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες για τη σύγχρονη διαγνωστική και τη θεραπευτική προσέγγιση της ασθένειας σε ενημερωτική εκδήλωση που θα γίνει την Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018 στις 18:00 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο «Ηλέκτρα Αποστόλου» (Κουντουριώτου &Νεότητος).

Ημερίδα Δήμου Ηρακλείου Αττικής για τη στεφανιαία νόσο

Ενδεικτικά, και όπως ενημερώνει ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, ο σύγχρονος τρόπος ζωής, συμπεριλαμβανομένων και των δεδομένων που δημιουργεί η οικονομική κρίση, αποτελεί κυριολεκτικά χτύπημα στην καρδιά των Ελλήνων. Τουλάχιστον 7.000 περιστατικά αιφνίδιου καρδιακού θανάτου που στην πλειοψηφία τους αφορούν οξύ στεφανιαίο επεισόδιο, καταγράφονται κάθε χρόνο στη χώρα μας.

Καλεσμένοι ομιλητές οι ειδικοί καρδιολόγοι Άγγελος Καλός και Βασιλική Μανώλη, και ο διευθυντής του καρδιολογικού τμήματος του Κωνσταντοπούλειου Γενικού Νοσοκομείου, Σωτήρης Πατσιλινάκος. Συντονίζει ο αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας και Υγείας του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, Γιώργος Οικονομίδης.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up