Πασχαλινό παζάρι από τη ΖΩΦΙΨΥ
Κοινωνία

Πασχαλινό παζάρι από τη ΖΩΦΙΨΥ

Πασχαλινό παζάρι δοργανώνει η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (ΖΩΦΙΨΥ) το Σάββατο 31 Μαρτίου 2018 από τις 11:0 έως τις 17:00 στην Α΄ πλατεία Ψυχικού (πρώην Blue Bell).

Σε σχετική ανακοίνωση της ΖΩΦΙΨΥ σημειώνεται: «Διαλέξτε τα εδέσματα της προτίμησής σας και ενισχύστε το έργο της προστασίας των αδέσποτων της πόλης μας. Θα μπορούσατε κι εσείς να βοηθήσετε και θα χαρούμε πολύ να μας φέρετε κάτι που δημιουργήσατε, στην εκδήλωσή μας το Σάββατο, σε ατομική συσκευασία, έτοιμο προς πώληση. Κι αν δεν σας αρέσει η μαγειρική, ελάτε να διαλέξετε από μεγάλη ποικιλία σπιτικών γεύσεων, αλμυρών και γλυκών. Στο Πασχαλινό Παζάρι της ΖΩΦΙΨΥ αποκτείστε τα αγαπημένα προϊόντα του σωματείου μας (μπλουζάκια, ποδιές και τσάντες) και φυσικά γλυκά, λαμπάδες, πασχαλινά αυγά και δώρα».

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού είναι το ιστορικό σωματείο, το οποίο πρωτοστάτησε τις περασμένες δεκαετίες στην περίθαλψη των αδέσποτων ζώων του πρώην δήμου Ψυχικού. Σήμερα, είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, αποτελούμενο αποκλειστικά από εθελοντές και υποστηρίζει το πρόγραμμα περίθαλψης των Αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εγκαταλείπονται και στις τρεις κοινότητες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet