Πιο πυκνή αστυνόμευση ζητά ο δήμαρχος Κηφισιάς
Κοινωνία

Πιο πυκνή αστυνόμευση ζητά ο δήμαρχος Κηφισιάς

Τη θλίψη του για την εγκληματική ενέργεια κατά επιχειρηματία μέσα στο σπίτι του στην Κηφισιά, εκφράζει ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος.

«Ο Δήμος Κηφισιάς εκφράζει τη θλίψη του για την εγκληματική ενέργεια στο σπίτι του συμπολίτη μας που τραυματίστηκε. Συμπαραστέκεται στην οικογένεια και ευχόμαστε με τη βοήθεια του Θεού να βρουν τα στηρίγματα και να ξεπεράσουν την τρομερή εμπειρία που βίωσαν και ασφαλώς να συλληφθούν οι δράστες» ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Θωμάκος.

«Η προσοχή μας βρίσκεται πάντοτε στο θέμα της ασφάλειας» είπε ο δήμαρχος Κηφισιάς, ζητώντας πιο πυκνή αστυνόμευση, περισσότερες διελεύσεις της ομάδας ΔΙΑΣ, περισσότερες πεζές περιπολίες, αλλά και την ενδυνάμωση του Αστυνομικού Τμήματος Κηφισιάς που πρόσφατα συγκέντρωσε τους σταθμούς και τα τμήματα του ευρύτερου Δήμου.

«Με μεγάλη δυσαρέσκεια μαθαίνουμε ότι έχει μειωθεί ο αριθμός του προσωπικού στο Αστυνομικό Τμήμα, ενώ άλλα μας είχαν υποσχεθεί, και επιμένουμε σε μία πρότασή μας προς τον αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ. ότι το δόγμα φύλαξης “στόχων” που είναι δεκάδες στον μεγάλο μας Δήμο Κηφισιά, Νέα Ερυθραία και Εκάλη θα αντικατασταθεί από περιπολία επί των “στόχων”, δηλαδή και ο στόχος να αστυνομεύεται, αλλά και η ευρύτερη περιοχή δίπλα από τον στόχο, έτσι ώστε οι αστυνομικοί να μη δεσμεύονται και να μην είναι ριζωμένοι, καρφωμένοι μπροστά σε ένα σπίτι 24 ώρες το 24ωρο, ενώ μπορούν να ωφελήσουν την κοινωνία» δήλωσε ο δήμαρχος Κηφισιάς.

«Έχουμε έρθει πολλές φορές σε επαφή με το αρμόδιο υπουργείο, έχουμε κάνει συναντήσεις, αλλά όλα αυτά είναι καλές προθέσεις και θεωρητικές συζητήσεις, δεν έχουμε δει πράξεις» συνέχισε ο κ. Θωμάκος.

«Εκεί που πραγματικά η εγκληματικότητα γνωρίζει όξυνση να ενισχυθούν και οι ομάδες ΔΙΑΣ» πρόσθεσε ο δήμαρχος.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet