Π. Κούκουζας: Η απάντηση της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ δικαιώνει την κριτική μου
Κοινωνία

Π. Κούκουζας: Η απάντηση της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ δικαιώνει την κριτική μου

Στην ανακοίνωση της προέδρου του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ), Ελένης Λέκκα-Καλαντζάκη, η οποία έκανε λόγο για «“τρικλοποδιές” στην ομαλή λειτουργία της πιο ευαίσθητης δομής του Δήμου Αμαρουσίου» από τον κ. Πέτρο Κούκουζα, απαντά ο δημοτικός σύμβουλος της μείζονος μειοψηφίας και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού.

Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κούκουζας υποστηρίζει ότι η απάντηση της προέδρου συνιστά «έμμεση παραδοχή της δίκαιας κριτικής» του.

Ακολουθεί η ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου:

Με δημόσια ανακοίνωσή της η κ. Λέκκα, πρόεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμού Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης του Δήμου Αμαρουσίου (ΟΚΟΙΠΑΔΑ) προσπάθησε να απαντήσει στην κριτική που άσκησα στην 1η αναμόρφωση του προϋπολογισμού του νομικού προσώπου.

Λέω προσπάθησε γιατί τόσο το ύφος της ανακοίνωσης, όσο και οι παλαιότερες δημόσιες τοποθετήσεις της, που παραδέχονταν την υπεύθυνη και χρήσιμη στάση μου μέσα και έξω από το Δ.Σ., με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, δεν συνηγορούν ότι το κείμενο της απάντησης γράφτηκε από την ίδια. Μάλλον πρόκειται για κατασκεύασμα του γνωστού καλοπληρωμένου με χρήματα των δημοτών γραφείο Τύπου του δημάρχου.

Περίμενα από την κ. Λέκκα μια δημόσια απάντηση πάνω στα υπαρκτά ερωτήματα που έθεσα για την αναγκαιότητα των απ’ ευθείας αναθέσεων συγκεκριμένων έργων συνολικού ύψους 100.000 ευρώ και για τη διαφάνεια στην επιλογή των εργοληπτών.

Η κ. Λέκκα προτίμησε να ψελλίσει κάποιες αντικυβερνητικές πομφόλυγες και να μην απαντήσει επί της ουσίας, παρόλο που η υπόθεση αφορά διαχείριση δημόσιου χρήματος, παραδεχόμενη έτσι εμμέσως την κριτική που άσκησα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet