Ελ. Λέκκα-Καλαντζάκη: Σε απόγνωση ο κ. Κούκουζας, αντιπολιτεύεται τις κοινωνικές δομές
Πολιτική

Ελ. Λέκκα-Καλαντζάκη: Σε απόγνωση ο κ. Κούκουζας, αντιπολιτεύεται τις κοινωνικές δομές

Συνεχίζεται η αντιπαράθεση μεταξύ της προέδρου του ΟΚΟΙΠΑΔΑ (Οργανισμός Κοινωνικής Πολιτικής & Αλληλεγγύης Δήμου Αμαρουσίου), Ελένης Λέκκα-Καλαντζάκη, και του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας Πέτρου Κούκουζα, σχετικά με τα οικονομικά του νομικού προσώπου.

Μετά τη σημερινή απάντηση του κ. Κούκουζα, στην οποία υποστήριζε ότι η κ. Λέκκα-Καλαντζάκη ουσιαστικά «επιβεβαιώνει την κριτική του», η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ περνά στην αντεπίθεση, υποστηρίζοντας ότι ο δημοτικός σύμβουλος και μέλος του Δ.Σ. του Οργανισμού «αγωνιά» για την πολιτική επιβίωσή του και προχωρά σε «στείρα και επιπόλαιη κριτική» προς τον Δήμο Αμαρουσίου.

Ειδικότερα, στην απάντησή της η πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ αναφέρει:

»Η αγωνία του κ. Κούκουζα για την πολιτική του επιβίωση είναι εμφανής.

»Θα περιμέναμε από τον ίδιο όμως να μην αντιπολιτεύεται τις δεκάδες οικογένειες που βρίσκουν ανακούφιση από τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Αμαρουσίου.

»Θα περιμέναμε από τον ίδιο να αναγνωρίσει την τεράστια συνεισφορά μας στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και να αντιληφθεί -έστω και κατόπιν εορτής-  τον αγώνα και τις θυσίες μας προκειμένου να τις κρατήσουμε όρθιες και με το κατάλληλο προσωπικό, βοηθώντας τους συνανθρώπους μας που τις έχουν απόλυτη ανάγκη.

»Αντί να κάνει στείρα και επιπόλαιη κριτική στον Δήμο του, θα ήταν προτιμότερο για τον ίδιο ν’ αντιπολιτευτεί την κυβέρνησή του, που δεν έχει αφήσει τίποτα όρθιο από κοινωνικές δομές.

»Εμείς θα συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην τοπική κοινωνία και να στεκόμαστε δίπλα στις ευπαθείς ομάδες που μας χρειάζονται, ενισχύοντας με κάθε τρόπο τις κοινωνικές μας δομές.  

»Καταλαβαίνουμε την απόγνωση του!

»Τα μαθήματα και τις παραινέσεις ας τα κρατήσει για τον ίδιο.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet