Δ. Κατραμάδος προς Τ. Μαυρίδη: Ήρθε η ώρα να δώσετε απαντήσεις κ. δήμαρχε
Πολιτική

Δ. Κατραμάδος προς Τ. Μαυρίδη: Ήρθε η ώρα να δώσετε απαντήσεις κ. δήμαρχε

Ευθεία επίθεση κατά της δημοτικής Αρχής του δημάρχου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσου Μαυρίδη, εξαπολύει ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος, πρώην αντιδήμαρχος Δημήτρης Κατραμάδος.

Με ανακοίνωσή του, κάνει λόγο για επιχειρούμενη «φίμωση» των δημοτικών συμβούλων, ενώ επικρίνει τις επιθέσεις της διοίκησης κατά όσων αναδεικνύουν προβλήματα της καθημερινότητας, «φωτογραφίζοντας» ουσιαστικά τα δελτία Τύπου που καταφέρονται κατά της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη.

Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή του ο κ. Κατραμάδος επισημαίνει:

Ο θεσμικός ρόλος των δημοτικών συμβούλων είναι να αναδεικνύουν και να προτείνουν λύσεις για τα θέματα που απασχολούν τους συνδημότες μας. Σίγουρα αυτό δυσαρεστεί μια αναποτελεσματική διοίκηση, αλλά δεν θα επιτρέψουμε, με μεθοδεύσεις, κλειστές πόρτες και ένα Δημοτικό Συμβούλιο τον μήνα, να «φιμώσει» τους εκλεγμένους εκπροσώπους της πόλης.

Οι  δημότες γυρνάνε την πλάτη στο κύριο Μαυρίδη, καθώς επιλέγουν να μην τον καλέσουν σε ανοιχτές συγκεντρώσεις. Μάλιστα, δύο εν ενεργεία δημοτικοί σύμβουλοι της διοίκησης Μαυρίδη και πρώην αντιδήμαρχοι επιλέγουν να εκφράσουν την άποψή τους μέσα από την πολιτική στέγη άλλης παράταξης, που δεν εκπροσωπείται στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Δυστυχώς, ο κύριος Μαυρίδης και το επιτελείο των επικοινωνιολόγων και συμβούλων που έχει επιλέξει και πληρώνουν οι δημότες, ακολουθούν τον δρόμο της πολιτικής παραπληροφόρησης και προσωπικών επιθέσεων σε δημοτικούς συμβούλους, αντί, με άμεσες και συγκεκριμένες ενέργειες, να λύνουν τα προβλήματα καθημερινότητας των δημοτών και να υλοποιούν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις.

Μετά από 4 χρόνια στη διοίκηση δεν έχει παρουσιάσει τίποτα από τα έργα που δεσμεύτηκε, ενώ τα προβλήματα  καθημερινότητας συνεχώς αυξάνονται. Την ίδια στιγμή αντιδήμαρχοι και πρόεδροι νομικών προσώπων απουσιάζουν από το δημαρχείο και από τους δρόμους της πόλης.

Ήρθε η ώρα η διοίκηση Μαυρίδη να δώσει απαντήσεις:

  • Γιατί δεν προχωρά το έργο της κεντρικής πλατείας της Πεύκης – πρώην οικόπεδο Πέρου.
  • Γιατί συνεχίζουν οι δύο Δημοτικές Ενότητες να πληρώνουν διαφορετικά δημοτικά τέλη;
  • Γιατί το αποθεματικό από το ειδικό τέλος στη Λυκόβρυση δεν διατίθεται για την άμεση υλοποίηση του κλειστού γηπέδου Λυκόβρυσης;
  • Γιατί μετά από 4 χρόνια δεν έχει εξασφαλίσει τις απαραίτητες άδειες για τους πολλούς αθλητικούς χώρους;
  • Γιατί δεν προχωρά σε εκπόνηση νέας συγκοινωνιακής Μελέτης;
  • Γιατί μετά από 4 χρόνια δεν έχουν παραδοθεί το νέο κολυμβητήριο στη Δημοτική Ενότητα της Λυκόβρυσης και το Διαδημοτικό της Μεταμόρφωσης;
  • Γιατί δεν έχει προχωρήσει η αναβάθμιση του εξοπλισμού καθαριότητας;
  • Γιατί δεν υλοποιεί τις δεσμεύσεις της στο Ηλιακό Χωριό;
  • Γιατί δεν υλοποιείται η ανάπλαση της Λ. Ειρήνης;

Δυστυχώς δεν αντιλαμβάνεστε ότι μετά από 4 χρόνια δήμαρχος και 20 χρόνια δημοτικός σύμβουλος, οι απαντήσεις σας είναι απλώς «έωλες» δικαιολογίες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet