Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2019

Ενέργειες Δήμου Πεντέλης για τη λειτουργία σούπερ μάρκετ στα Μελίσσια

0
1003 Προβολές

Τις ενέργειές της αναφορικά με τη λειτουργία σούπερ μάρκετ στα Μελίσσια, επί της Λ. Πηγής αρ 67,  ανακοίνωσε η δημοτική Αρχή του Δήμου Πεντέλης.

Συγκεκριμένα, σε ανακοίνωση του Δήμου σημειώνεται:

Πρόσφατα η εταιρεία ΧΧΧ, σε συνέχεια έγγραφης απάντησής μας ότι προβλέπονται χρήσεις γης μόνο παντοπωλείου και όχι σούπερ μάρκετ για κατάστημα ΚΥΕ επί της Λ. Πηγής 67 στη Δ.Κ. Μελισσίων μας γνωστοποίησε τη λειτουργία ΚΥΕ όπου το κατάστημα έχει δηλωθεί ως “Λιανικό εμπόριο σε μη εξειδικευμένα καταστήματα που πωλούν κυρίως τρόφιμα, ποτά ή καπνό-Λιανικό εμπόριο φρούτων και λαχανικών σε εξειδικευμένα καταστήματα”.

Άμεσα ο Δήμος απέστειλε το σχετικό προς τον εισαγγελέα και τις αρμόδιες για τον έλεγχο νομιμότητας λειτουργίας της επιχείρησης υπηρεσίες προκειμένου να επέμβουν για τη διακοπή εργασιών καθόσον το κατάστημα λειτουργεί κατά παράβαση των διατάξεων χρήσεων γης που ορίζονται από το Π.Δ. 09.08.1995 (ΦΕΚ659Δ/95) και του άρθρου 2 του Π.Δ. 23.02.1987 (ΦΕΚ166Δ/87).

Ο Δήμος Πεντέλης θα ορίσει δικηγόρο μέσω της οικονομικής επιτροπής για να ελέγξει το καθεστώς αδειοδότησης και να προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για την προάσπιση των συμφερόντων του Δήμου και την ποιότητα ζωής των δημοτών του.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up