Επίθεση Α. Ασπραδάκη στη Μ. Πατούλη για την αθλητική διοργάνωση στο κλειστό Πεύκης
Αθλητισμός

Επίθεση Α. Ασπραδάκη στη Μ. Πατούλη για την αθλητική διοργάνωση στο κλειστό Πεύκης

Με απαξιωτικές αναφορές στο πρόσωπο της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου και προέδρου του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, Μαρίνας Πατούλη-Σταυράκη, σχολιάζει η πρόεδρος του νομικού προσώπου ΚΟΙΠΑΠ (Κοινωνική Προστασία, Αλληλεγγύη και Παιδεία) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, δημοτική σύμβουλος Άννα Ασπραδάκη, τη σημερινή αθλητική και κοινωνική διοργάνωση της πρώτης στο κλειστό γυμναστήριο Πεύκης.

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωσή της η κ. Ασπραδάκη τονίζει:

Πίσω από το «φαίνεσθαι», υπάρχει και το «είναι». Υπάρχουν αμέτρητες απαξιώσεις δομών, θεσμικών ρόλων και στην πραγματικότητα απαξίωση των ίδιων των δημοτών.

Με κόλπα και τεχνάσματα, για άλλη μία φορά, η πρόεδρος των φίλων της Ουνέσκο κα Μαρίνα Πατούλη προκαλεί με σκοπό να συνεχίσει τη διχαστική πολιτική που έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα.

Με όχημα αυτή τη φορά ένα αθλητικό σωματείο, που όπως επισύναψε και στο δελτίο Τύπου του ο Πρόεδρος του ΠΕΑΠ, αποφάσισε με παραπλανητικές αιτήσεις να καπηλευτεί το κλειστό γήπεδο της Πεύκης για μια ακόμη φιέστα.

Οι βασικοί κανόνες δεν τηρήθηκαν ούτε για τον τρόπο διεξαγωγής της εκδήλωσης, αλλά ούτε για το ανακαινισμένο παρκέ, αφού στον αγωνιστικό χώρο χρειάζεται να φορά κανείς αθλητικά παπούτσια για να μην καταστραφεί. Κανένας σεβασμός στο ΠΕΑΠ, κανένας σεβασμός στον Δήμο, κανένας σεβασμός στον αθλητικό χώρο.

Ένας όμιλος φίλων της Ουνέσκο, που βέβαια είναι σαφές πως απέχει κατά πολύ από τις διακηρύξεις της πραγματικής Ουνέσκο, εντατικοποιεί τη μικροπολιτική και εντείνει συνεχώς τα πνεύματα στην τοπική μας κοινωνία, χωρίζοντας τον κόσμο σε «Φουρτουνάκηδες» και «Βροντάκηδες» προκειμένου να βολιδοσκοπήσει αν και εφόσον θα μας κάνει την τιμή να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο το 2019. Δίνοντας στον καθένα που την πλαισιώνει και συσστρατευέται με τον Όμιλο και από έναν τίτλο, ώστε σε πολιτικές αντιπαραθέσεις να κάνουν άλλοι τη «βρώμικη» δουλειά και έτσι να μπορεί να δείχνει η πρόεδρος μια επίπλαστη «ανωτερότητα».

Μόνο θλίψη μπορεί να προκαλέσει η παρούσα κατάσταση σε όλους μας που δεν αυτοπροσδιοριστήκαμε με τίτλους τιμής, αλλά μας επέλεξε ο κόσμος σε μια παράταξη, μας τίμησε δίνοντάς μας μια έδρα στο Δημοτικό Συμβούλιο και παραμένουμε εκεί προσηλωμένοι στους στόχους και το πρόγραμμα του συνδυασμού μας «Η πόλη της ζωής μας», σηκώνοντας τα μανίκια μας και δουλεύοντας σκληρά για την εξέλιξη αυτού του τόπου που τόσο αγαπάμε.

Παραμένω συνειδητά μακριά από τις σκοπιμότητες και της συνωμοσίες και αντιτάσσομαι σθεναρά στα νέα ήθη που επιθυμούν να «λανσάρουν» κάποιοι βετεράνοι στο είδος τους, στον Δήμο μας.

Ο διάλογος, η εντιμότητα, η δικαιοσύνη, η αξιοκρατία, η εργατικότητα, η αποτελεσματικότητα, η συναινετική διάθεση, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται να έχει όποιος ασχολείται με τα κοινά.

Δυστυχώς, οι τακτικισμοί αποτελούν κίνδυνο σε μια κοινωνία που πλήττεται καθημερινά ολοένα και περισσότερο. Οφείλουμε να ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας πως πίσω από ένα όμορφο περιτύλιγμα… υπάρχει ακόμη ένα όμορφο περιτύλιγμα δίχως καμία ουσία… 

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet