ΠΕΑΠ: Σοβαρή η εκτροπή του Α.Ο. Πεύκης
Αθλητισμός

ΠΕΑΠ: Σοβαρή η εκτροπή του Α.Ο. Πεύκης

Με καθυστέρηση δύο ημερών, και αφού είχε προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με τον πρόεδρο του ΝΠΔΔ «Περιβάλλον – Αθλητισμός – Πολιτισμός» (ΠΕΑΠ) του Δήμου Λυκόβρυσης – Πεύκης, Χρήστο Φωτίδη, εστάλη στον ειδησεογραφικό ιστότοπο ΕΝΥΠΟΓΡΑΦΑ ανακοίνωση του Νομικού Προσώπου στην οποία γίνεται λόγος για «σοβαρή εκτροπή» του Α.Ο. Πεύκης αναφορικά με την αθλητική εκδήλωση που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Πεύκης την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018.

Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΕΑΠ σημειώνεται:

Σοβαρή η εκτροπή του Α.Ο. Πεύκης

Το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ θεωρεί ότι εξαπατήθηκε από τον Α.Ο. Πεύκης για την άδεια που έδωσε ώστε να πραγματοποιηθεί εκδήλωση στις 2/5/2018 στο Δημοτικό Γυμναστήριο Πεύκης. Το θέμα συζητήθηκε στο τελευταίο Δ.Σ. και έχουμε να επισημάνουμε τα εξής :

Δυστυχώς καμία συγγνώμη δεν ακούσαμε για έμπρακτη μεταμέλεια από το συμβούλιο του Α.Ο. Πεύκης γι΄ αυτήν την εκτροπή. Αντιθέτως εισπράξαμε μια απαξιωτική ταύτιση του συλλόγου με τους εμπνευστές της εκδήλωσης. Η εκδήλωση θέτει σε άμεσο κίνδυνο τη διαχρονική πορεία και συνεργασία του Δήμου με τον Α.Ο. Πεύκης. Οι κανόνες παραχώρησης των δημοτικών ;θλητικών χώρων είναι συγκεκριμένοι και εφαρμόζονται από το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ. Έχουν δε καθολική ισχύ για όλους.

Μας βρίσκει λοιπόν εντελώς αντίθετους η μη τήρηση των κανονισμών και θέτει εκτός αθλητικού πνεύματος τους εμπνευστές τέτοιων φαινομένων. Ανθρώπους όπως τον κ. Μακρυνιώτη που εκτός των άλλων υπέγραψε το αίτημα παραχώρησης προς το ΠΕΑΠ για εσωτερικούς αγώνες μπάσκετ του συλλόγου και μάλιστα ως πρόεδρος του Α.Ο. Πεύκης και όχι με την ιδιότητα που κατέχει στον σύλλογο.

Μέχρι και σήμερα καμία γραπτή ή προφορική απάντηση δεν είχαμε από τον σύλλογο για το θέμα που απασχόλησε επί ώρα και το Δημοτικό Συμβούλιο. Ενημερωθήκαμε, όπως όλοι, για τα αποτέλεσματά του έκτακτου Δ.Σ. του συλλόγου από τα ΜΜΕ που αφήνει στην ουσία ακάλυπτο τον υπεύθυνο του τμήματος μπάσκετ κ. Μακρυνιώτη, χωρίς να τον αποδοκιμάζει κατηγορηματικά και πολύ περισσότερο να ζητάει το αυτονόητο πού είναι η παραίτησή του. Σε διαφορετική περίπτωση οι ισχυρισμοί του προέδρου και του Δ.Σ. του Α.Ο. Πεύκης δεν είναι πειστικοί και το κείμενό της απόφασης θα παραμείνει ένα κείμενο κενό περιεχομένου. 

Το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ συμφωνεί σε αυτό που λέτε ότι ο κάθε Σύλλογος εκπροσωπεί όλη την κοινωνία και την πόλη με τους αθλητές του και πρέπει να τηρεί την ισονομία κρατώντας ίσες αποστάσεις από τις δημοτικές παρατάξεις, αλλά και από τις πολιτικές πεποιθήσεις των μελών του Δ.Σ. του συλλόγου υπηρετώντας μόνο το Αθλητικό Ιδεώδες. Περιμένουμε να μας απαντήσετε αν όλα αυτά τηρούνται στον Α.Ο. Πεύκης.

Το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ καταδικάζει απερίφραστα και ομόφωνα όλες αυτές τις απαράδεκτες συμπεριφορές και περιμένει μια σαφή απάντηση από το Δ.Σ. του συλλόγου του Α.Ο. Πεύκης.

Για το Δ.Σ. του ΠΕΑΠ

Ο πρόεδρος                                Ο αντιπρόεδρος

Χρήστος Φωτiδης                  Παναγιώτης Αγγελόπουλος

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet