Πολιτιστικές δράσεις για τα παιδιά από τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων
Αυτοδιοίκηση

Πολιτιστικές δράσεις για τα παιδιά από τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων

Πλούσιο από πλευράς δράσεων ήταν το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου 2018 για τον Όμιλο για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Το Σάββατο 19 Μαΐου 2018 η παιδική χορωδία του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων, με τη μαέστρο Εύη Χλωρού, συνοδευόμενη από την πρόεδρο του Ομίλου, ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλο Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, συμμετείχε στο Α΄ Πανελλήνιο Φεστιβάλ Χορού. Οι παιδικές φωνές άγγιξαν τις καρδιές των παρευρισκόμενων και ο Όμιλος δίνει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά, καθώς  και στα Πευκιωτάκια του γυμναστηρίου «Trainbox», που μάγεψαν με τη χορογραφία τους.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο εκδήλωσης που διοργάνωσε το πολιτιστικό περιοδικό «Αrt & Art Magazine», με την αιγίδα του Δήμου Καλλιθέας, για να τιμήσει την καλλιτεχνική προσφορά της Μαρίας Ιωαννίδου.

Επίσης, το πρωί της Κυριακής 20 Μαΐου η κ. Πατούλη βρέθηκε στο αμφιθέατρο της ΟΤΕ Academy στο Μαρούσι για να παρακολουθήσει την παιδική θεατρική παράσταση «Ο γύρος του κόσμου σε 80 μέρες», με τον ανεπανάληπτο ηθοποιό Χάρη Ρώμα, που μύησε τα παιδιά στην ξεχωριστή τέχνη του Θεάτρου.

Η παράσταση διοργανώθηκε από την Κοινωφελή Επιχείρηση Αθλητισμού και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, με την υποστήριξη του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων.

Σχολιάζοντας τις δύο εκδηλώσεις η κ. Πατούλη δήλωσε:

«Ο Όμιλος για την UNESCO Βορείων Προαστίων φροντίζει να διοργανώνει, συμμετέχει και στηρίζει δράσεις που φέρνουν τα παιδιά στο προσκήνιο, βοηθώντας τα να ανακαλύψουν τα ταλέντα τους και να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες που το καθένα κρύβει μέσα του.

»Αυτό το Σαββατοκύριακο επιλέξαμε δράσεις που σχετίζονταν με τον Πολιτισμό, ο οποίος αποτελεί ιδανικό στίβο για τη διάπλαση υγιών παιδικών ψυχών, διαδικασία που σε λίγα χρόνια θα αποδώσει στην κοινωνία ενήλικες με διάθεση δημιουργίας και προσφοράς».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet