Ξεκινά την Παρασκευή 1 Ιουνίου η «Γυμναστράδα» στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής
Αθλητισμός

Ξεκινά την Παρασκευή 1 Ιουνίου η «Γυμναστράδα» στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής

Η «καρδιά» της Γυμναστικής «χτυπά» στο Ηράκλειο Αττικής από 1 έως 3 Ιουνίου 2018 στο δημοτικό Κλειστό Γυμναστήριο «Ολυμπιονίκης Χαρά Καρυάμη» (Ζεφύρου 21).

Η ιστορική «Γυμναστράδα», το Φεστιβάλ Γυμναστικής για όλους του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, φιλοξενεί για 28η συνεχόμενη χρονιά εκατοντάδες αθλητές όλων των ηλικιών, ερασιτέχνες και μη, από συλλόγους και ομάδες γυμναστικής όλης της χώρας σε ένα τριήμερο για τον Αθλητισμό και τη ζωή.

Με ελεύθερη είσοδο για το κοινό, η «Γυμναστράδα» ξεκινά την Παρασκευή 1 Ιουνίου στις έξι το απόγευμα, συνεχίζεται το Σάββατο από τις 12.00 το μεσημέρι και ολοκληρώνεται την Κυριακή 3 Ιουνίου με προγράμματα που αρχίζουν από τις 11.00 το πρωί (αναλυτικά το πλάνο με τις ώρες της εμφάνισης των προγραμμάτων από τις ομάδες στο www.iraklio.gr και  στο www.athlitiko-iraklio.gr).

Αφιερωμένη στην Ειρήνη

Ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής επέλεξε να αφιερώσει τη φετινή «Γυμναστράδα» στην Ειρήνη. «Με ένα επίκαιρο μήνυμα σε έναν πλανήτη σε αναταραχή, τα παιδιά και οι νέοι που συμμετέχουν στέλνουν μέσα από τον Αθλητισμό έκκληση για ειρηνική συμβίωση και αδελφοσύνη σε όλο τον κόσμο…» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Σχετικά άρθρα

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet