Παρουσίαση προγράμματος για την άνοια στο Κέντρο Ημέρας Alzheimer Αμαρουσίου
Κοινωνία

Παρουσίαση προγράμματος για την άνοια στο Κέντρο Ημέρας Alzheimer Αμαρουσίου

Ο πρόεδρος του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων & της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, και η πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Alzheimer Αθηνών και του Εθνικού Παρατηρητηρίου για την Άνοια, Δρ. Παρασκευή Σακκά, θα παρουσιάσουν το πρόγραμμα «Κοινότητες φιλικές προς την άνοια – Δημιουργία δικτύου Συμβουλευτικών Σταθμών για την άνοια στους Δήμους της Ελλάδας» σε Συνέντευξη Τύπου που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Μαΐου 2018 και ώρα 11 π.μ., στο Κέντρο Ημέρας Alzheimer Αμαρουσίου (Ζήνωνος Ελεάτου 8).

Πρόκειται για ένα καινοτόμο μοντέλο παροχής υπηρεσιών για την Άνοια που υλοποιεί η Εταιρεία Alzheimer Αθηνών με το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) με χρονικό ορίζοντα δύο ετών και αφορά στην εκπαίδευση επαγγελματιών υγείας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης για τη λειτουργία δομής υποδοχής ασθενών με άνοια και των φροντιστών τους.

Το Πρόγραμμα υλοποιείται με την υποστήριξη και συνεργασία της Ελληνικής Εταιρείας Νόσου Alzheimer και Συγγενών Διαταραχών και της CMT Προοπτική.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet