«Καυτές» αντιπαραθέσεις μεταξύ Δημήτρη Στεργίου και Λευτέρη Κοντουλάκου
Πολιτική

«Καυτές» αντιπαραθέσεις μεταξύ Δημήτρη Στεργίου και Λευτέρη Κοντουλάκου

Νέος κύκλος αντιπαράθεσης φαίνεται να ανοίγει μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου Πεντέλης και μέχρι πριν λίγο καιρό μέλους της πλειοψηφίας Λευτέρη Κοντουλάκου και του δημάρχου Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη. Αφορμή αυτή τη φορά στάθηκε ένα σχόλιο του τελευταίου, σε συγκέντρωση κατοίκων στη Ν. Πεντέλη, το απόγευμα της Παρασκευής 1 Ιουνίου, όταν -προφανώς πειραγμένος από την πρωτοβουλία του κ. Κοντουλάκου να προχωρήσει στην ανακοίνωση ίδρυσης ενός νέου δημοτικού συνδυασμού– ο δήμαρχος αναφέρθηκε σε «κάποιους που θέλουν να διοικήσουν τον Δήμο, ενώ μένουν στο σπίτι με τη μάνα τους και έχουν απολυτήριο Λυκείου».

Ο κ. Κοντουλάκος, θεωρώντας ότι η αναφορά του δημάρχου αφορούσε στο πρόσωπό του, προχώρησε σε ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό του στο facebook, σχολιάζοντας:

Ναι εγώ είμαι ο απόφοιτος λυκείου που ζω στο αγορασμένο και εντός σχεδίου σπίτι μου στην Πεντέλη και μαγειρεύει η μητέρα μου το φαγητό μας. Ένας πολύ διαφορετικός άνθρωπος από όλους εσάς.

Είμαι ο απόφοιτος λυκείου που δοκίμασε την τύχη του στη μουσική βιομηχανία δημιουργώντας τη δική του επιχείρηση, συνεργαζόμενος με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού τραγουδιού, είμαι ο απόφοιτος λυκείου που δημιούργησε παράλληλα το δικό του εμπορικό κατάστημα με είδη δώρων στο Κολωνάκι, είμαι ο απόφοιτος λυκείου που το 2009, με τις διαδικασίες που όριζε ο νόμος, προσλήφθηκα στην ΤΡΑΜ Α.Ε., σήμερα ΣΤΑΣΥ Α.Ε., για να κάνω αυτό που γνωρίζω… επικοινωνία και εταιρική ευθύνη, δημιουργώντας το πρόγραμμα metrostages, από το οποίο έχουν περάσει και περνούν εκατοντάδες ζωγράφοι, φωτογράφοι, ηθοποιοί, συγκροτήματα και χορευτές από τους σταθμούς του μετρό.

Είμαι εγώ ο απόφοιτος λυκείου που σας το έκρυψα και από το 2006 έως και το 2014 με εκλέγετε δημοτικό σύμβουλο του Δήμου Πεντέλης, φτάνοντάς με στην πρώτη θέση με το ρεκόρ των 1.250 ψήφων.

Η αλήθεια αποκαλύφθηκε λοιπόν από το στόμα του Δημάρχου Πεντέλης Δημήτρη Στεργίου Καψάλη, που βιώνει το ίδιο πρόβλημα με την κόρη του, μένοντας μαζί.

Δεν ντρέπομαι καθόλου γι’ αυτό που είμαι για ένα και μοναδικό λόγο… γιατί είμαι ένας από εσάς και είμαι περήφανος και για τη μητέρα μου Νίκη και τον αδερφό μου Γιάννη και τον πατέρα μου Παναγιώτη, που δεν τον έχουμε κοντά μας από το 2001. 

Είμαι λοιπόν ένας πολύ περήφανος απόφοιτος λυκείου, που τολμώ να σας κοιτώ στα μάτια και να σας ζητώ να πάμε μπροστά μαζί για να αλλάξουμε την πόλη μας.

Ωστόσο, η Παρασκευή είχε ήδη ξεκινήσει «θερμά» και από πλευράς του κ. Κοντουλάκου, με τον ίδιο να «καρφώνει» πολλαπλώς τον δήμαρχο Πεντέλης για τον τρόπο που πολιτεύεται, μιλώντας στο μεσημεριανό μαγκαζίνο του δημοτικού ραδιοφώνου Επικοινωνία 94FM.

Και από ό,τι φαίνεται το «καυτό» καλοκαίρι μεταξύ των δύο ανδρών μόλις άρχισε…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet