Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στις εκδηλώσεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών
Κοινωνία

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης στις εκδηλώσεις των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το τριήμερο της καλοκαιρινής γιορτής των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών (1ος και 2ος Πεύκης και Παιδικός Σταθμός Λυκόβρυσης) από την 1η έως τις 3 Ιουνίου. Επί σκηνής του Δημοτικού Θεάτρου οι μικροί «καλλιτέχνες» ξεσήκωσαν το κατάμεστο Δημοτικό Θέατρο και καταχειροκροτήθηκαν από όλους τους συμμετέχοντες.

Ο δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Τάσος Μαυρίδης, δήλωσε σχετικά: «Παρακολουθήσαμε και απολαύσαμε ένα υπέροχο τριήμερο εκδηλώσεων με πρωταγωνιστές τα παιδιά των δημοτικών μας παιδικών σταθμών στις γιορτές που με πολλή αγάπη και όρεξη ετοίμασαν! Κέρδισαν επάξια το καλύτερο μας χειροκρότημα.

»Απολαύσαμε ένα μικρό μόνο δείγμα από την εξαιρετική δουλειά, που γίνεται και στους τρεις Παιδικούς μας Σταθμούς. Υψηλού επιπέδου ποιοτικές υπηρεσίες που κατατάσσουν τους παιδικούς μας σταθμούς σε πολύ υψηλό επίπεδο. Η εξαιρετική δουλειά που γίνεται τόσο από το εκπαιδευτικό, αλλά και από το βοηθητικό προσωπικό, που όλοι μαζί σαν μια οικογένεια άνοιξαν με αγάπη φροντίδα την μεγάλη τους αγκαλιά και υποδέχθηκαν τα μικρά μας παιδιά. Με την ίδια αγάπη και φροντίδα συνεχίζουν επάξια το σημαντικό έργο διαπαιδαγώγησης των παιδιών, τα οποία σε μια ευαίσθητη ηλικία ξέρουν ότι βρίσκονται σε ένα υπέροχο περιβάλλον που αναμφισβήτητα είναι ένα δεύτερο σπίτι.

»Εμείς, ως Δήμος προσπαθήσαμε να υποστηρίξουμε το έργο των Παιδικών Σταθμών με κάθε τρόπο. Για την εξασφάλιση της ασφαλούς μετακίνησης των νηπίων αγοράσαμε σύγχρονο σχολικό λεωφορείο, αίτημα των γονιών εδώ και πολλά χρόνια, ενώ προσλάβαμε μέσω χρηματοδότησης ΕΣΠΑ 14 άτομα εκπαιδευτικού και βοηθητικού προσωπικού καθώς και παιδίατρο προκείμενου να επανδρωθούν πλήρως οι παιδικοί σταθμοί. Και όλα αυτά ενώ πρόσφατα προχωρήσαμε σε νέα μείωση των τροφείων για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

»Ευχαριστώ θερμά τη διευθύντρια των Παιδικών μας Σταθμών κ. Βαρδάκου, η οποία με τη φροντίδα, την αγάπη, αλλά και την εμπειρία που έχει, καθοδηγεί και βοηθά καθημερινά το ανθρώπινο δυναμικό των Σταθμών. Θερμές ευχαριστίες και πολλά συγχαρητήρια στη διεύθυνση, στις άξιες συνεργάτιδες δασκάλες των τριών μας παιδικών σταθμών, αλλά και στο βοηθητικό προσωπικό που κάθε μέρα δίνουν απλόχειρα με πολλά χαμόγελα με πολύ αγάπη και φροντίδα τον καλύτερο τους εαυτό στα μικρά μας παιδιά. Πολλά συγχαρητήρια στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΚΟΙΠΑΠ που με συλλογική προσπάθεια έμπρακτα στηρίζει τις δομές μας με αίσθημα ευθύνης!».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet