Δήμος Αμαρουσίου προς Π. Κούκουζα: Τα εθνικά θέματα δεν  προσφέρονται για κομματικές σκοπιμότητες
Πολιτική

Δήμος Αμαρουσίου προς Π. Κούκουζα: Τα εθνικά θέματα δεν  προσφέρονται για κομματικές σκοπιμότητες

Στην ανακοίνωση του δημοτικού συμβούλου της μείζονος μειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου Πέτρου Κούκουζα αναφορικά με τις θέσεις του προέδρου της ΚΕΔΕ και δημάρχου Αμαρουσίου, Γιώργου Πατούλη, για το θέμα της Μακεδονίας, απαντά ο αναπληρωτής δημάρχου, Σπύρος Σταθούλης, Δήμος, σημειώνοντας τα εξής:

Η αγωνιώδης προσπάθεια του κ. Κούκουζα να εγγράψει κομματικά ένσημα, προκειμένου να εξυπηρετήσει τις προσωπικές μικροπολιτικές φιλοδοξίες του, είναι ατυχέστατη. Ο χώρος των εθνικών θεμάτων δεν προσφέρεται για κομματικές και άλλες σκοπιμότητες. 

Ο δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης, που σκοπίμως αποκρύπτει ο κ. Κούκουζας, συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την ελληνικότητα της Μακεδονίας με το θεσμικό του ρόλο ως πρόεδρος της ΚΕΔΕ, εκπροσωπώντας τις τοπικές κοινωνίες και όχι ως δήμαρχος Αμαρουσίου.   

Εάν θέλει η κυβέρνηση και ο κομματικός εκπρόσωπός της στο Μαρούσι, να «πουλήσουν» το όνομα Μακεδονία είναι δικαίωμά τους και θα κριθούν από τον Ελληνικό λαό. Εμείς δεν θα τους ακολουθήσουμε σε αυτή την επιζήμια απόφαση για τα εθνικά μας συμφέροντα.

Αφήνουμε τον κ. Κούκουζα, μαζί με τους υπόλοιπους συντρόφους του εθνομηδενιστές, στην κρίση του Ελληνικού λαού.  

Εξάλλου, όπως πολύ καλά γνωρίζει ο κ. Κούκουζας, στην έκτακτη σύγκληση του Δημοτικού Συμβουλίου Αμαρουσίου, εκτός από την παράταξή του που απείχε και τη Λαϊκή Συσπείρωση, όλες οι άλλες παρατάξεις ομόφωνα υιοθέτησαν το ψήφισμα της ΚΕΔΕ για την ελληνικότητα της Μακεδονίας και τη συμμετοχή στις κινητοποιήσεις.

Δεν λέει τίποτα στον κ. Κούκουζα η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου που βροντοφώναξε σε 24 πόλεις της Μακεδονίας την ελληνικότητα της Μακεδονίας;                           

Αλλά, δείχνει ο κ. Κούκουζας να είναι και κακός μαθητής για άλλη μια φορά. Σκοπίμως, ξεχνά ότι η δημοτική Αρχή όταν ανέλαβε τη διοίκηση του Δήμου, το 2007, βρήκε χρέη 280.000.000 ευρώ και 23 επιχειρήσεις εν λειτουργία. Μέσα από τη χρηστή διοίκηση πέτυχε να εξορθολογήσει τα οικονομικά  και να νοικοκυρέψει τον Δήμο, έτσι ώστε σήμερα, να λειτουργούν μόνο δύο  Δημοτικές Επιχειρήσεις. Και όλα αυτά, χωρίς να κάνει εκπτώσεις, παρέχοντας  υψηλού επιπέδου πιστοποιημένες υπηρεσίες, που αποδεικνύεται από τη μεγάλη συμμετοχή και αγάπη εκατοντάδων συμπολιτών μας και τις συνεχείς βραβεύσεις του Δήμου μας.

Ας μελετήσει ο κ. Κούκουζας την υπεύθυνη απάντηση του αντιδημάρχου Οικονομικών, Σπύρου Σταθούλη, που δόθηκε πρόσφατα, στον επικεφαλής της παράταξής του κ. Μαγιάκη.   

Αυτή είναι η αλήθεια, όσο και αν δεν θέλει ο κ. Κούκουζας να την αποδεχθεί για τις δικές του μικροκομματικές σκοπιμότητες.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet