Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη για τις επιτυχίες αθλητών της Αναγέννησης Πεύκης
Αθλητισμός

Συγχαρητήρια Μ. Πατούλη-Σταυράκη για τις επιτυχίες αθλητών της Αναγέννησης Πεύκης

Τα θερμά της συγχαρητήρια στην αθλήτρια Μαριλένα Λιανοπούλου για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στον τελικό των 1.000μ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων – Παγκορασίδων 2018, αλλά και στους υπόλοιπους αθλητές και αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου Πεύκης «Αναγέννηση» που ξεχώρισαν στη διοργάνωση της Χαλκίδας, εκφράζει η ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης και πρόεδρος της UNESCO Βορείων Προαστίων Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη.

Διακρίσεις απέσπασαν, επίσης, ο Σάββας Μπούντρας (9ος στο έξαθλο παμπαίδων με ατομικά ρεκόρ στα πέντε από τα έξι αγωνίσματα), η Αφροδίτη Χουσίδη (ατομικό ρεκόρ στα 300 μ.), ο Ευάγγελος Φλασκής, στα 150μ. (ατομικό ρεκόρ και 23ος στην κατάταξη).

«Αξίζει να αναφερθεί», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση της ανεξάρτητης δημοτικής συμβούλου, «ότι αυτή είναι η δεύτερη μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο του Δήμου μας μέσα σε λίγες ημέρες, αφού προηγήθηκε η εξαιρετική “παρθενική” εμφάνιση της Αναγέννησης Πεύκης στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παίδων – Κορασίδων, που διεξήχθη στο Στάδιο της Κατερίνης το Σάββατο 23 και την Κυριακή 24 Ιουνίου 2018».

Με την ευκαιρία των επιτυχιώντων παιδιών του Γ.Σ. Πεύκης «Αναγέννηση» η κ. Πατούλη, δήλωσε:

«Όλους εσάς τους αθλητές και τις αθλήτριες του Γυμναστικού Συλλόγου της πόλης μας, σας συγχαίρουμε για τις επιτυχίες σας, τις ατομικές επιδόσεις και τις διακρίσεις σας. Πολλά συγχαρητήρια και στους προπονητές σας, που σας στηρίζουν σε κάθε σας βήμα, που βρίσκονται κοντά σας σε κάθε προσπάθεια, σε κάθε αγωνία, σε κάθε χαρά.

»Κάθε προσωπική σας νίκη είναι και δική μας. Μας συγκινεί και μας γεμίζει με υπερηφάνεια. Μας δίνετε το παράδειγμα. Μας υπενθυμίζετε ότι μέσα από τη σκληρή δουλειά, την επιμονή, την υπομονή και την προσπάθεια έρχεται η ανταμοιβή της επιτυχίας.

»Σας ευχόμαστε χρόνο με τον χρόνο να είστε όλο και πιο δυνατοί, σημειώνοντας ακόμη καλύτερες επιδόσεις, ακόμη σημαντικότερες επιτυχίες».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet