Γ. Πατούλης: Κριτική στην περιφερειάρχη Αττικής ασκώ 4 χρόνια τώρα – Ας μην σπεύδουν κάποιοι να τη συνδυάσουν με τυχόν υποψηφιότητά μου
Αυτοδιοίκηση

Γ. Πατούλης: Κριτική στην περιφερειάρχη Αττικής ασκώ 4 χρόνια τώρα – Ας μην σπεύδουν κάποιοι να τη συνδυάσουν με τυχόν υποψηφιότητά μου

Απάντηση σε κάποια δημοσιεύματα που τον θέλουν να επιλέγει τελικώς την Περιφέρεια Αττικής για το επόμενο πολιτικό του στοίχημα απαντά ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ και δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης.

Όπως αναφέρει στη σύντομη ανακοίνωσή του ο κ. Πατούλης, η σκληρή κριτική που ασκεί στην περιφερειάρχη Αττικής δεν είναι τωρινή, αλλά έχει να κάνει από την αρχή της θητείας της, και δεν συνδέεται με πιθανή υποψηφιότητα του ίδιου στην Περιφέρεια Αττικής. Κάτι που, ωστόσο, αφήνει ανοιχτό ως ενδεχόμενο, σημειώνοντας με νόημα ότι «στην Αθήνα, την πόλη της καρδιάς μας, δεν αξίζει μόνο ένας καλύτερος δήμαρχος, αξίζει και μια καλύτερη διοίκηση στην Περιφέρεια».

Ακολουθεί η δήλωση του κ. Πατούλη:

Για να ξεκαθαρίσω μια και καλή τα πράγματα: Να γνωρίζουν τα «παπαγαλάκια» του Διαδικτύου ότι κριτική στην περιφερειάρχη Αττικής, Ρένα Δούρου, ασκώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια, κι όχι τις τελευταίες δέκα μέρες. Η κριτική αυτή δεν έχει καμία σχέση με πιθανή υποψηφιότητά μου στην Περιφέρεια Αττικής, όπως άστοχα διαδίδουν, αλλά γιατί πιστεύω ότι είναι μια κακή περιφερειάρχης για την Αθήνα, για την Αττική. 

Η αναποτελεσματικότητα της σε κρίσιμα ζητήματα όπως η διαχείριση των απορριμμάτων, η αντιπλημμυρική θωράκιση της Αττικής, η πολιτική προστασία, η αδιαφανής και με κομματικά κριτήρια κατανομή των έργων που χρηματοδοτεί η Περιφέρεια, έχει κοστίσει δεκάδες ανθρώπινες ζωές, αλλά οδήγησε και σε συνολική υποβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων του Λεκανοπεδίου.

Στην Αθήνα, την πόλη της καρδιάς μας, δεν αξίζει μόνο ένας καλύτερος δήμαρχος, αξίζει και μια καλύτερη διοίκηση στην Περιφέρεια.

Στις προσεχείς αυτοδιοικητικές εκλογές η Αθήνα θα εκλέξει τον δήμαρχο και τον περιφερειάρχη που της αξίζει και μπορούν να την πάνε μπροστά.

Με κριτήριο τη γνώση, την εμπειρία, την ικανότητα να δώσουν λύσεις στα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η τοπική μας κοινωνία.

Στην Αθήνα, στην Αττική, αξίζουν τα καλύτερα.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet