Συνεργασία Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με την ΚΕΔΑ
Αυτοδιοίκηση

Συνεργασία Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με την ΚΕΔΑ

Προτάσεις για κοινές δράσεις στους τομείς του πολιτισμού και της εκπαίδευσης εξετάστηκαν στη συνάντηση που είχε η πρόεδρος του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων και ανεξάρτητη δημοτική σύμβουλος Λυκόβρυσης – Πεύκης, Μαρίνα Πατούλη-Σταυράκη, με τον πρόεδρο της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Αμαρουσίου (ΚΕΔΑ), Νίκο Πέππα.

Εξετάζοντας τις δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν για δράσεις από κοινού του Ομίλου για την UNESCO Βορείων Προαστίων με την ΚΕΔΑ και το Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου Αμαρουσίου, οι δύο πλευρές συμφώνησαν να προχωρήσουν στην κατάρτιση ενός προγράμματος εκδηλώσεων που να σχετίζονται με την προώθηση των αρχών της UNESCO, με επίκεντρο τη νεολαία και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε επίκαιρα ζητήματα που την αφορούν.

Με την ευκαιρία της συνάντησής της, η κ. Πατούλη, έκανε την ακόλουθη δήλωση: «Ως Όμιλος για την UNESCO ενώνουμε τις δυνάμεις μας με το Μαρούσι για την προαγωγή του πολιτισμού στον τόπο μας. Αξιοποιώντας τη δυναμική του Δήμου Αμαρουσίου, μέσα από διαδημοτικές συνέργειες με ανθρωποκεντρικό προσανατολισμό και κοινωνική προοπτική, προωθούμε δράσεις στη βάση των αρχών της UNESCO, φέρνουμε τους πολίτες των Βορείων Προαστίων πιο κοντά, ενθαρρύνουμε τον διάλογο και την προσωπική ανάπτυξη, προωθούμε την πολιτισμική προαγωγή και συνεισφέρουμε εν γένει στη βελτίωση της ποιότητας ζωής στις τοπικές μας κοινωνίες».

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΚΕΔΑ, κ. Πέππας, ανέφερε: «Ενθαρρύνουμε προσπάθειες και συνεργασίες που στόχο έχουν την προαγωγή του πολιτισμού και προσφέρουν κίνητρα στους νέους μας, στους συμπολίτες μας να συμμετάσχουν σε δράσεις και πρωτοβουλίες που συμβάλλουν στην προσωπική τους βελτίωση και πρόοδο».

Παρών στη συνάντηση ήταν και ο συνεργάτης του Ομίλου Αντώνης Ανδριτσάκης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet