Ξεκινάει η έρευνα για τη σύνταξη του Προφίλ Υγείας του Ηρακλείου Αττικής
Κοινωνία

Ξεκινάει η έρευνα για τη σύνταξη του Προφίλ Υγείας του Ηρακλείου Αττικής

Ξεκινάει η μεγάλη έρευνα στον Δήμο Ηρακλείου Αττικής, σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων Προαγωγής Υγείας (ΕΔΔΥΠΠΥ) και το Ινστιτούτο Κοινωνικής και Προληπτικής Ιατρικής (ΙΚΠΙ), για τη σύνταξη του Προφίλ Υγείας της πόλης, το οποίο θα οδηγήσει στην πιστοποίηση του Δήμου από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας «ξεκλειδώνοντας», έτσι, περισσότερες δράσεις και προγράμματα που θα ενισχύσουν την προαγωγή της δημόσιας υγείας και την υγεία των Ηρακλειωτών.

Μέσα στο επόμενο διάστημα 15 εθελοντές, συνεντευκτές του ΕΔΔΥΠΠΥ θα χτυπήσουν, δειγματοληπτικά, την πόρτα μιας μεγάλης μερίδας κατοίκων της πόλης προκειμένου να ζητήσουν τη βοήθειά τους στη συμπλήρωση του ειδικού ερωτηματολογίου, το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στη χαρτογράφηση του Προφίλ Υγείας του Ηρακλείου.

Οι συνεντευκτές, οι οποίοι πέρασαν το προηγούμενο διάστημα την κατάλληλη εκπαίδευση, θα φέρουν μαζί τους βεβαίωση με την οποία θα πιστοποιείται η ιδιότητά τους. Συμβουλεύουμε τους κατοίκους που θα θελήσουν να μετάσχουν στην έρευνα να απαιτούν να βλέπουν και να ανοίγουν την πόρτα τους μονάχα αφού οι συνεντευκτές επιδείξουν την εν λόγω βεβαίωση.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet