Απονομή Βραβείων «Δημήτρη & Μιράντας Τομπουλίδη» από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων
Κοινωνία

Απονομή Βραβείων «Δημήτρη & Μιράντας Τομπουλίδη» από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων

Την Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2018 διοργανώθηκε από την Ένωση Ποντίων Μελισσίων Αττικής στο Πνευματικό Κέντρο της Ένωσης εκδήλωση για την απονομή των βραβείων «Δημήτρη & Μιράντας Τομπουλίδη» στους αριστούχους απόφοιτους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείου Δ.Κ. Μελισσίων και ομιλία με θέμα «Στρατηγικές επιλογές για το μέλλον των νέων» από τον δρ. Νικόλαο Λυγερό.

Σε σύντομο χαιρετισμό του ο δήμαρχος Πεντέλης, Δημήτρης Στεργίου-Καψάλης, συνεχάρη τη διοίκηση της Ένωσης για την εκδήλωση, αναφέρθηκε στη γενιά των προσφύγων Ποντίων οι οποίοι, όπως είπε, «αντιπροσωπεύουν την Ελλάδα του σήμερα στην πόλη των Μελισσίων» και εξήρε την καταξιωμένη προσωπικότητα του πρώην δημάρχου Μελισσίων Δημήτρη Τομπουλίδη, χορηγού των βραβείων, για την αυτοδημιουργία και την ανθρωπιά που αναδεικνύονται από αυτήν του την πρωτοβουλία, η οποία στηρίζει τη νέα γενιά των μαθητών του τόπου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, επίσης, ο προϊστάμενος του Ι.Ν. Ζωοδόχου Πηγής Δ.Κ. Μελισσίων πατέρας Θεόδωρος, ο πρ. πρόεδρος της Βουλής Απόστολος Κακλαμάνης, ο περιφερειακός σύμβουλος Αττικής Φώτης Χρυσικός, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πεντέλης, Μιχάλης Κολιός, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Άντα Μπούσουλα, Άγγελος Παλαιοδήμος, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Μελισσίων Γιώργος Βορέας, οι τοπικοί σύμβουλοι Δ.Κ. Μελισσίων Γιώργος Μαγιάτης, Απόστολος Φραντζής, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΠΑΘ Δημήτρης Τζαμτζής, ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Πεντέλης Παναγιώτης Γκατζόλης, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet