Το βιβλίο «Ένας όμορφος κόσμος γύρω μας» παρουσιάστηκε στη Ν. Πεντέλη
Βιβλίο-Εικαστικά

Το βιβλίο «Ένας όμορφος κόσμος γύρω μας» παρουσιάστηκε στη Ν. Πεντέλη

Την Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε, υπό την αιγίδα του δημάρχου Πεντέλης, Δημήτρη Στεργίου-Καψάλη, η παρουσίαση του βιβλίου «Ένας όμορφος κόσμος γύρω μας» του πολίτη του Δήμου Πεντέλης συγγραφέα δρ. Νίκου Παπασημακόπουλου στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Γυμνασίου – Λυκείου Δ.Κ. Ν. Πεντέλης.

Ο δήμαρχος στον χαιρετισμό του συνεχάρη τον συγγραφέα για το έργο του, ο οποίος καταξιώνεται μέσα από αυτό αφού αναδεικνύει την έννοια της αγάπης για τα ζώα και την αξία της ζύμωσης του ανθρώπου μαζί τους.

Το βιβλίο παρουσίασαν η φιλόλογος Βασιλική Δεδούση-Πολυχρονοπούλου και η ζωολόγος και εκπαιδεύτρια σκύλων Λήδα Δαουτσοπούλου, ενώ τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε ο ιστορικός συγγραφέας δρ. Αντώνιος Παυλίδης.

Την παρουσίαση του βιβλίου παρακολούθησαν, επίσης, οι θεματικοί αντιδήμαρχοι Δημοσθένης Παπακωνσταντίνου, Ηλίας Βιλιώτης, οι τοπικοί αντιδήμαρχοι, Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Θεόδωρος Αποστολόπουλος, Δ.Κ. Πεντέλης Ιωάννης Ζώης, ο δημοτικός σύμβουλος Γιώργος Μουαμελετζής, ο πρόεδρος της Δ.Κ. Ν. Πεντέλης Μανώλης Μιχελακάκης, ο πρ. δημοτικός σύμβουλος Γιάννης Σαφλιάνης, ο στρατηγός ε.α. Χρήστος Τόιλος, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων και πλήθος κόσμου.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet