Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη: «Κροκοδείλια δάκρυα» για την επιχειρηματικότητα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής
Επιχειρήσεις – Αγορά

Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη: «Κροκοδείλια δάκρυα» για την επιχειρηματικότητα στον Δήμο Αγίας Παρασκευής

Για «κροκοδείλια δάκρυα» από πλευράς των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου Αγίας Παρασκευής αναφορικά με την επιχειρηματικότητα στην πόλη κάνει λόγο η παράταξη Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη μετά την πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με την αναπροσαρμογή των δημοτικών τελών για επιχειρήσεις, αλλά και νοικοκυριά.

Συγκεκριμένα, η παράταξη, με επικεφαλής και υποψήφιο δήμαρχο τον Φώτη Αλεξόπουλο, επισημαίνει τα εξής:

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της 21ης Νοεμβρίου 2018 μετά από πρόταση της Ένωσης Εμποροβιοτεχνών Αγ. Παρασκευής – ΕΝΕΒΑΠ ζητήθηκε από τους 33 δημοτικούς συμβούλους της πόλης μας να υπερψηφίσουν τη μείωση των δημοτικών τελών ηλεκτροφωτισμού και καθαριότητας (οικιών κατά 3% και 40% για καταστήματα 0-150 τ.μ  και 8,8% για καταστήματα 150-600 τ.μ) κάτι, το οποίο καταψηφίστηκε από την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων.

Φυσικά όπως ήταν επόμενο, αμέσως μετά τη λήξη της συνεδρίασης ακολούθησαν διάφοροι «πύρινοι» πολιτικοί λόγοι σε Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης προκειμένου να δηλώσουν και στα «τυπογραφεία» το αιώνιο μήνυμα του Πόντιου Πιλάτου «Νίπτω τα χείρας μου».

Είναι οι ίδιοι συνδημότες μας που στηρίζουν εδώ και χρόνια τα κόμματα εξουσίας και τα «παρακαλούν» κάθε 4 χρόνια για το περιβόητο «χρίσμα».

Είναι οι ίδιοι που δεν έχουν καταθέσει ούτε ένα ψήφισμα, ούτε έχουν προβεί ουδέποτε σε καμιά μορφή τοπικής διαμαρτυρίας εναντίον της μείωσης μισθών και συντάξεων, εναντίον του τέλους επιτηδεύματος και της φοροεισπρακτικής «λαίλαπας» που εφαρμόζουν οι κυβερνήσεις της Νέας Δημοκρατίας, ΠΑΣΟΚ (ΚΙΝ.ΑΛ.) και ΣΥΡΙΖΑ εναντίον όλων των φυσικών προσώπων που αποτελούν τα νοικοκυριά της Ελλάδος και τις επιχειρήσεις της.

Για εμάς, ως παράταξη Αγία Παρασκευή – Σύγχρονη Πόλη, το πρόβλημα της επιχειρηματικότητας για να λυθεί χρειάζεται αρκετά πολλά παραπάνω από μια απλή επικοινωνιακή μείωση των 4 ευρώ ετησίως και καλούμε την επιχειρηματική κοινότητα του Δήμου Αγίας Παρασκευής να σταθεί δίπλα μας ως αρωγός στις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης του 2019 .

Εμείς έχουμε λύσεις και ΟΧΙ «κροκοδείλια δάκρυα».

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet