Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τα αδέσποτα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού
Κοινωνία

Χριστουγεννιάτικο παζάρι για τα αδέσποτα του Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού

Χριστουγεννιάτικο παζάρι διοργανώνει η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού (ΖωΦιΨυ) την Παρασκευή 7, το Σάββατο 8 και την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018 στην Α΄ πλατεία Ψυχικού.

Χριστουγεννιάτικο παζάρι από τη ΖωΦιΨυ
«Βοηθάω ένα αδέσποτο, πηγαίνω στο χριστουγεννιάτικο παζάρι της ΖωΦιΨυ»

Στο καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο μπαζάρ, θα περιμένει το κοινό μια μεγάλη ποικιλία από παιχνίδια, βιβλία, διακοσμητικά, αξεσουάρ, τσάντες, κοσμήματα, κεριά, σπιτικά φαγητά, γλυκά και delicatessen σε μια όμορφη γιορτή με μουσική και καλή παρέα.

Όλα τα έσοδα θα διατεθούν για τους σκοπούς της ΖωΦιΨυ στο πλαίσιο του προγράμματος περίθαλψης των αδέσποτων ζώων συντροφιάς που εγκαταλείπονται και στις τρεις κοινότητες του Δήμου. «Γι΄ αυτό η παρουσία και στήριξή σας είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προσπάθειά μας» τονίζουν οι διοργανωτές.

Ώρες λειτουργίας:

  • Παρασκευή: 16:00 – 20:00
  • Σάββατο: 10:00 – 17:00
  • Κυριακή: 11:00 – 16:00

Η Φιλοζωική Ένωση Προστασίας Αδέσποτων Δήμου Φιλοθέης – Ψυχικού είναι μη κερδοσκοπικό σωματείο, αποτελούμενο αποκλειστικά από εθελοντές. Ιδρύθηκε το 2011, ως συνέχεια της Επιτροπής Προστασίας Αδέσποτων Ζώων, που είχε ξεκινήσει το 1994. Στόχος του είναι να βρει σε κάθε ζώο τη δική του οικογένεια, γι΄ αυτό η δομή έχει επιλέξει να μην ακολουθεί τη μέθοδο της επανένταξης ζώων στο αφιλόξενο περιβάλλον της πόλης.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet