Η «παρέα» που φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα στον Δήμο Πεντέλης
Πρόσωπα

Η «παρέα» που φιλοδοξεί να ανατρέψει τα δεδομένα στον Δήμο Πεντέλης

Ήταν Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2017 όταν ο Αντώνης Φειδοπιάστης, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Πεντέλη εν Δράσει και οι ανεξάρτητοι δημοτικοί σύμβουλοι Βασίλης Μπούρας και Δημήτρης Αποστολάκος, στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, ένωσαν και επίσημα τις δυνάμεις τους, υπό τον νέο δημοτικό συνδυασμό Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή.

Περίπου έναν χρόνο μετά, και πάλι στο Πολιτιστικό Κέντρο Μελισσίων, οι τρεις φίλοι και δημοτικοί σύμβουλοι ανέβηκαν εκ νέου στη σκηνή, αγκαλιάστηκαν και έντονα συγκινημένοι έδωσαν το σύνθημα για την έναρξη της τελικής… κούρσας προς την αυτοδιοικητική κάλπη του Μαΐου του 2019. Στόχος τους, όπως δήλωσαν, να πάρουν τον Δήμο Πεντέλης για να του… αλλάξουν ταχύτητες, να τον βγάλουν από το σημερινό τέλμα και να τον καταστήσουν σύγχρονο, αποτελεσματικό, αλλά και ανθρώπινο.

Καθένας από τους τρεις «κουβαλά» και από έναν διαφορετικό χαρακτήρα. Ο επικεφαλής του συνδυασμού, Αντώνης Φειδοπιάστης, αποτελεί την ήρεμη δύναμη, κάτι που εξάλλου απαιτεί ο ρόλος του «μαέστρου» που ex officio οφείλει να διαδραματίζει. Ο Βασίλης Μπούρας είναι ο «σκληρός» οργανωτικός, έτοιμος να «οργώσει» απ’ άκρου εις άκρον τον Δήμο προκειμένου να μην μείνει ούτε ένας δημότης ανενημέρωτος σχετικά με το πρόγραμμα του νέου συνδυασμού. Ο Δημήτρης Αποστολάκος, το νεότερο ηλικιακά μέλος της «παρέας», είναι ο «τεχνοκράτης», εκείνος που θα δουλέψει μεθοδικά όλες τις… λεπτομέρειες του προεκλογικού αγώνα.

Και οι τρεις μαζί δηλώνουν παθιασμένοι με τον τόπο τους, αποφασισμένοι να αλλάξουν τα σημερινά δεδομένα και να δουλέψουν σκληρά για μια καλύτερη καθημερινότητα στα Μελίσσια, στη Νέα Πεντέλη και στην Πεντέλη. Αυτό αποφάσισαν από κοινού τον Οκτώβριο του 2017 και με αυτό ρίχνονται στη «μάχη» των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Το αν θα πείσουν και το εκλογικό σώμα είναι κάτι που μένει να αποδειχθεί. Το βέβαιο είναι ότι ο συνδυασμός Νέοι Άνθρωποι – Νέα Αρχή, με βάση και τα πρώτα ονόματα υποψηφίων που ανακοίνωσε την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2018, «ακουμπά» σταθερά στο νεολαιίστικο κομμάτι του Δήμου, για το οποίο – είναι αλήθεια – καμία διοίκηση των τελευταίων ετών δεν έκανε κάτι ουσιαστικό και έτσι, επέλεξε κι εκείνο να παραμείνει στο πολιτικό περιθώριο. Εάν αυτό το κομμάτι πειστεί να πάει στις κάλπες την Κυριακή των εκλογών, τότε μπορεί να δούμε πολλές εκπλήξεις το βράδυ των αποτελεσμάτων…

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet