Κυριακή 16 Ιουνίου 2019

Δημοπρατείται η μελέτη ανάπλασης του κτήματος και της βίλας Ιόλα

0
242 Προβολές

Δημοπρατείται η μελέτη ανάπλασης του κτήματος και της βίλας Ιόλα, όπως ενημερώνει ο Δήμος Αγίας Παρασκευής.

Σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου επισημαίνεται:

Δημοπρατείται σύντομα, εντός χρονοδιαγράμματος η μελέτη ανάπλασης του κτήματος και της οικίας Ιόλα, μετά την απόφαση για απαλλαγή διενέργειας αρχιτεκτονικού διαγωνισμού για την εκπόνησή της, που έλαβε στις 18 Δεκεμβρίου 2018, με μεγάλη πλειοψηφία (υπήρξε 1 «παρών»), το Δημοτικό Συμβούλιο Αγίας Παρασκευής, μετά από ανάλυση του θέματος από τον προϊστάμενο Αρχιτεκτονικού Σχεδιασμού Ν. Θεοδωρίδη.

Η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου λήφθηκε μετά την ομόφωνη σύμφωνη γνώμη του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥΠΟΘΑ) Βορείου Τομέα το οποίο κρίνοντας  σχετικό αίτημα του Δήμου αποφάνθηκε ότι το τεχνικό έργο ανάπλασης δεν αλλοιώνει, αλλά αποκαθιστά τη δομή και τη μορφή τόσο της κατοικίας Ιόλα όσο και του περιβάλλοντος  χώρου.

Ο δήμαρχος Αγ. Παρασκευής, Γ. Σταθόπουλος, χαιρετίζει την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ανοίγει τον δρόμο για την υλοποίηση ενός μεγάλου έργου το οποίο στην ολοκλήρωσή του, με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, θα αλλάξει την πολιτιστική ταυτότητα της πόλης ιδιαίτερα στον Παράδεισο Αγ. Παρασκευής.

Αφήστε ένα σχόλιο

Scroll Up