Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Το «κύκνειο άσμα» της απερχόμενης δημοτικής αρχής
Πολιτική

Αγία Παρασκευή η Πόλη μας: Το «κύκνειο άσμα» της απερχόμενης δημοτικής αρχής

Άλλη μια σκληρή επίθεση στη διοίκηση του δημάρχου Αγίας Παρασκευής, Γιάννη Σταθόπουλου, εξαπολύει ο τέως ομόλογός του Βασίλης Ζορμπάς, αυτή τη φορά με αφορμή την αναβολή συζήτησης του προϋπολογισμού για το επόμενο έτος.

Μέσω ανακοίνωσης του συνδυασμού Αγία Παρασκευή η πόλη μας, ο κ. Ζορμπάς αναφέρει:

Η απερχόμενη δημοτική αρχή του κ. Γιάννη Σταθόπουλου δεν εννοεί να αντιληφθεί ότι αυτή έχει την ευθύνη της διοίκησης του Δήμου (έστω και ως μειοψηφία) και δεν είναι δυνατόν να «αντιπολιτεύεται την αντιπολίτευση». Έχει γίνει πλέον αντιληπτό σε όλους ότι είναι εξαντλημένη, ότι δεν καταφέρνει να πράξει πια ούτε καν τα αυτονόητα. Και παρ΄όλα αυτά, αντί να συζητήσει με την αντιπολίτευση και να επιδιώξει την βοήθεια και τη συναίνεσή της για να προχωρήσουν τα θέματα του Δήμου, εξακολουθεί να δείχνει αλαζονεία και αυταρχισμό, ακριβώς όπως τότε που είχε την πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο. Αδυνατεί να λάβει τα μηνύματα των καιρών, είναι όμως το «κύκνειο άσμα της».

Η αντιπολίτευση δεν της επιτρέπει πλέον τέτοιες συμπεριφορές, που προσβάλλουν το Δημοτικό Συμβούλιο και εκβιάζουν καταστάσεις, όπως συνέβη και στη συνεδρίαση της 27ης Δεκεμβρίου για τον Προϋπολογισμό (που τελικά δεν συζητήθηκε, δεν ήταν δυνατόν να συζητηθεί). Οι παρατάξεις της αντιπολίτευσης έδειξαν στη δημοτική αρχή τι σημαίνει σοβαρότητα και τήρηση της νομιμότητας.

Και θα συνεχίσουν να το πράττουν, μέχρις ότου ο δήμαρχος – και οι ελάχιστοι που έμειναν κοντά του – αντιληφθούν ότι τους λίγους μήνες που τους απέμειναν πρέπει να κάνουν σωστά και με σοβαρότητα τη δουλειά τους. Ο Δήμος έχει σημαντικά ζητήματα που απαιτούν λύσεις και ο δήμαρχος δεν είναι μόνο για να καλεί σε συναυλίες, με αναρτήσεις του στο Facebook.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Υποχρεωτικά πεδία *

Enypografa.gr © 2014 - 2024
Powered by Wisenet